Haberler

Elano, Hindistan'da Gol Kralı Oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın beğenmeyip gönderdiği Elano Blumer, Hindistan Ligi'nde gol krallığına ulaştı ve "Altın Ayakkabı" ödülünü kazandı.

Galatasaray'dan 2010'da ayrılan ve futbol hayatına Hindistan'da devam eden Elano Blumer, Chennaiyin formasıyla gol krallığına ulaşarak "Altın Ayakkabı" ödülünün sahibi oldu.

Hindistan Süper Ligi'nde bu yıl çıktığı 11 maçta 8 gol atan Elano, sezonu gol krallığıyla tamamladı. Brezilyalı futbolcuya Altın Ayakkabı ödülünün yanı sıra federasyon yönetimi tarafından araba hediye edildi.

ATLETICO DE KOLKATA ŞAMPİYON OLDU

Birçok emektar futbolcunun forma giydiği Hindistan Süper Ligi'nin ilk sezonunda 8 takım mücadele etti. Kariyerinde Barcelona, Liverpool ve Atletico Madrid gibi takımlarda top koşturan İspanyol Luis Garcia'nın yer aldığı Atletico de Kolkata, finalde İngiliz file bekçisi David James'in kalesini koruduğu Kerala Blasters'ı 1-0 yenerek Hindistan'da sezonu şampiyonlukla noktaladı.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER OYNAMIŞTI

Kriket ve hokey gibi sporların yaygın olduğu Hindistan'da futbolun gelişmesi için yapılan yatırımın ardından bu sezon İtalyan Alessandro Del Piero, Marco Materazzi, Fransız Nicolas Anelka, David Trezeguet ve Robert Pires, İspanyol Luis Garcia, Joan Capdevila, Sergio Contreras Pardo, Brezilyalı Elano, Andre Moritz, İsveçli Fredrik Ljungberg, İngiliz kaleci David James gibi oyuncuların yanı sıra Brezilyalı teknik adam Zico da ülkede görev aldı.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Elano Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500

Yorumlar (15)

.......:

Galatasaray beğenmediği için değil disiplinsiz hareketleri yüzünden gönderildi

16
5
yanıtYanıtla
gomezmobilWeb@haberler.com:

Hindistandada ben heryıl gol rekoru kırarıarım

17
2
yanıtYanıtla
000000mobilWeb@haberler.com:

11 haftalik lig ile ligimizi bir tutuyorsunuz ya hayret tekrar gelse yine ise yaramaz göndeririz

16
1
yanıtYanıtla
erhan:

8 gol mü:)) 11 maç mı:))

13
1
yanıtYanıtla
SEZAİ:

hindistanda bende gol kralı olurum hacı dalga mı geciyonuz

11
1
yanıtYanıtla
ÇukulataMobil-ANDROID:

Hindistan'da bende gol kralı olurum

12
0
yanıtYanıtla
VatanMobil-IOS:

Bunun neresi gazetecikik millet ile daglami geciyorsunuz ya, orda dedem gitse bir iki gol de o atar belki, gol krali olmus ulkem ile hindistani futbolda kiyasliyirsunuz ve buna haber diyirsunuz ya helal olsun sizin gazetecikiginize simdi bu gazeteyide okuduguma pisman oldum

8
3
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

BU ÜLKEYE İSPANYANIN GOL KRALI GELDİ DE NE OLDU ?

11
0
yanıtYanıtla
Kazım vatansever:

habere bak arkadas hındıstandan gol kralı cıkmıs da neye yarar

7
0
yanıtYanıtla
Dersimli Mobil-IOS:

Amator bi lig onuda Belli edin yanlis haber vermeyin .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title