Haberler

Uludağ Spor Takımlarının Yaz Kampları İçin Merkez Haline Getirilmeli"

Uludağ’ın 12 ay boyunca sadece 3 aylık kış turizmi için kullanıldığını belirten TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, yaz aylarında serin olan Uludağ’a spor takımları için idman sahaları yapılması gerektiğini söyledi.

Uludağ'ın 12 ay boyunca sadece 3 aylık kış turizmi için kullanıldığını belirten TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, yaz aylarında serin olan Uludağ'a spor takımları için idman sahaları yapılması gerektiğini söyledi.

Uludağ'ın sadece 3 aylık kış turizmine hizmet ettiğini belirten Mehmet Akkuş, "Uludağ 3 aylık magazin turizmiyle anılmaktadır. Uludağ'ın adı 3 ayın sonunda bir daha kamuoyunda yer almamaktadır. Bu bizleri rahatsız etmektedir. Özellikle 3 aylık sezonu çok kısa buluyorum" dedi.

Uludağ'a otel ve sosyal alanların haricinde birçok yatırımın yapılması gerektiğini belirten Akkuş, "Kış aylarında Antalya'ya dünyanın birçok ülkesinden takım gelerek kamp yapıyor. Bunun tek sebebi Antalya'nın ılıman bir iklime sahip olmasıdır. Biz de bunu yazın Uludağ'da gerçekleştirebiliriz. Yazın kamp yapmak için birçok takım yurt dışını tercih ediyor. Aslında takımların tercih edebileceği temiz hava Uludağ'da mevcut. Her yerde hava sıcaklığı 30-40 dereceleri bulurken, Uludağ'da bu hava 5-10 derece kadar serin oluyor. Bizim de yazın burayı futbol veya diğer branşlar için spor kampına çevirmemiz gerekiyor. Bundan 10 sene önce sadece Bursaspor değil, binlerce takım Uludağ'da kamp yapıyordu. Ama maalesef kamp alanları kalmadı. Bursaspor bile yurt dışına giderek kampa giriyor" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Akkuş Antalya Marmara Uludağ Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title