Haberler

Tesk Van'da Temel Atıyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasının yerine kurulacak olan yeni birlik binasının temel atma törenini yarın gerçekleştirecek.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasının yerine kurulacak olan yeni birlik binasının temel atma törenini yarın gerçekleştirecek. TESK ayrıca Yönetim ve Denetim Kurulu toplantılarını da Van'da yapacak.

TESK'ten yapılan açıklamaya göre 23 Ekim 2011'de Van'da meydana gelen depremde kullanılmaz hale gelen Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasının yerine kurulacak olan yeni birlik binasının temel atma töreni 9 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 11'de Van'da Süphan Mahallesi Eski Kundura Fabrikası İŞGEM adresinde gerçekleştirilecek.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in ve TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in temelini atacağı törene 13 mesleki federasyon başkanı ile 82 birlik başkanı davet edildi. Temel atma töreninin ardından aynı gün saat 14'de TESK Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısı ve saat 16'da ise Mesleki Kurul toplantıları gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Türkiye Tesk Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title