Haberler

Check Poınt'ten Kapsamlı Uç Nokta Güvenliği İçin Tek Program

Check Point, Endüstrinin En Beğenilen Güvenlik Duvarı ile Ağ Erişim Denetimi (Nac), Program Denetimi, Antivirüs, Anti-spyware, Veri Güvenliği ve Vpn Özelliklerini Tek Programda Bir Araya Getiren Tek Uç Nokta Güvenliği Çözümü Check Point Endpoint Security'yi Pazara Sunduğunu Duyurdu.

Check Point, endüstrinin en beğenilen güvenlik duvarı ile ağ erişim denetimi (NAC), program denetimi, antivirüs, anti-spyware, veri güvenliği ve VPN özelliklerini tek programda bir araya getiren tek uç nokta güvenliği çözümü Check Point Endpoint Security'yi pazara sunduğunu duyurdu.

Check Point'ten yapılan açıklamaya göre, kurum bilgisayarlarını virüs, veri kaybı, veri hırsızlığı ve diğer tehditlere karşı korurken aynı zamanda kurum ağına güvenli uzaktan erişim sağlayan Check Point Endpoint Security, tek yönetici tarafından, tek konsoldan kurulup yönetilebilen bir tek yazılım uygulaması olması nedeniyle güvenliği kolaylaştırıyor.

Check Point Genel Müdürü Coşkun Göktan, kurumların dizüstü, masaüstü bilgisayarlarını ve diğer kaynaklarını koruyan, kolayca yönetilen birleşik bir uç nokta güvenliği çözümüne kavuştuklarını söyledi. Müşterileri için en kapsamlı uç nokta güvenliği özelliklerini bir araya getiren bir tek program geliştirdiklerini vurgulayan Göktan, böylelikle uç nokta güvenliği için birden fazla programın kurulum ve yönetimiyle ilgili uyumluluk problemleri ve diğer sıkıntıları ortadan kaldırdıklarını belirtti.

IDC Güvenli İçerik ve Tehdit Yönetimi Araştırma Direktörü Charles Kolodgy, "Kurumlar, hem gelişmiş uç nokta güvenliğine hem de güvenlik politikasını verimli bir şekilde yönetip uygulayabilen bir yönetim platformuna ihtiyaç duyar. Check Point Endpoint Security ile hem sağlam tek bir uç nokta güvenliği yazılımı hem de tek bir yönetim ve raporlama sistemi elde ettik. Anti-malware, güvenlik duvarı, IPS, VPN ve NAC gibi çeşitli güvenlik özelliklerinin merkezi olarak yönetilebilmesi yöneticileri büyük bir dertten kurtardı" dedi.

(CY-CY-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title