Haberler

Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 21 kuruş indirim gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 21 kuruş indirim gelmesi beklenirken, pompaya yansıyacak indirimle birlikte İstanbul'da motorinin litresi 43 liradan, Ankara'da ise 43 lira 79 kuruştan satılacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

ARAÇ SAHİBİNİN YÜZÜ BU KEZ GÜLECEK

Art arda gelen zamlarla keyfi iyiden iyiye kaçan araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir gelişme yaşanırken, bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 21 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA 43 LİRADAN SATILACAK

Pompaya yansıyacak indirimle birlikte İstanbul'da motorinin litresi 43 liradan, Ankara'da ise 43 lira 79 kuruş seviyesinden satılacak.

Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 21 kuruş indirim gelmesi bekleniyor

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Brent Petrol İstanbul Ankara Zam Finans Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

Mehmet Kahraman:

geri çekilip yağlıyor tekrar saplicak

246
4
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Güclü bir sıcrayış için önce biraz eğilmek gerekir iyi saplamak icin bir miktar geri cektiler niye secimden sonra sapla saplayabildiğin kadar.

yanıt51
yanıt3
Bir garip yolcu:

1 ileri 2 geri sonra 3 ileri 1 geri sonra yüzünüz gülecek deniliyor 1 geri sonra nerde kalmıştık diyo 4 ileri yapalım tabi yüzler hep gülüyor artık eee napcaksin

yanıt44
yanıt3
Mehmet Vatandaş:

tam üç harfli market ve ucuz esnaf politikası önce 5 lira zam sonra bir lira indirim

yanıt24
yanıt1
Erhan Sarac:

46 tl düşer 44,5 tl ye merak etmeyin haftaya 3 tl zam gelir

147
6
yanıtYanıtla
sevil avci:

44 ten 43 e düşecek nesi yüzümüzü güldürecek acaba yapginiz habere gülüyoruz sadece

114
6
yanıtYanıtla
Hamit:

Her petrol bulma müjdesi geldiğinde zamlar peş peşe geliyor.Artık müjde istemiyoruz.

81
5
yanıtYanıtla
by nokta :

Döviz bürosu önünde kuyruk oluşturan abi ve ablalara ayar oluyorum. Usd 1 artacak emtia 1.5 artıyor. Bunun hesabını yapmadan alıp vah tüh ediyorlar

yanıt20
yanıt6
Osman Öner:

Seçim den önce 18 TL olan mazot 45 olmuş neresi yüzleri güldürecek yandaşlık bu

69
6
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Artık kimse yemiyor bu işleri, tadı kaçtı.

61
5
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title