Haberler

Bank Asya'nın Yeni Yönetimi Belli Oldu

Güncelleme:

Bank Asya yönetiminin TMSF'ye devrinin ardından, bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali İslamoğlu, Genel Müdürü ise Aydın Gündoğdu oldu.

Bank Asya yönetiminin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devrinin ardından, bankanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali İslamoğlu olurken, Genel Müdürlük görevine ise Aydın Gündoğdu atandı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

TMSF Başkan Yardımcısı da olan Mehmet Ali İslamoğlu, Bank Asya'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Bankanın Genel Müdürlüğü görevini ise yönetim kurulunda da yer alacak Aydın Gündoğdu yürütecek. Bank Asya'nın Yönetim Kurulu'nda ayrıca TMSF Başkan Yardımcısı Zülfikar Kanberoğlu, TMSF Daire Başkanları İsmail Güler, Ahmet Mutlu ve Abdullah Güzeldülger'in yanı sıra İdris Turan İlter, Mehmet Ali Gökçe ve Bedri Sayın yer alacak.

YENİ GENEL MÜDÜRDEN İLK AÇIKLAMA

Bank Asya'nın Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından atanan yeni yönetim kurulu üyesi ve Genel Müdürü Aydın Gündoğdu, yeni yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Gökçe ve Bedri Sayın ile Bank Asya Genel Müdürlük'te bir açıklama yaptı. Bank Asya Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Aydın Gündoğdu şunları kaydetti:"Bugün Bank Asya dünden daha güçlü bir banka. Bunu hepimizin bilmesi gerekiyor. Çünkü bugün bankamızın arkasında kamunun da desteği oldu. Bu durumun mevduat sahiplerimiz için oldukça önemli olduğunu düşünüyorum ve mevduatlarının bundan sonraki süreçte de artırarak devam ettireceklerini düşünüyorum.

Yönetim kuruluna baktığımız zaman katılım bankacılığında çok deneyimli bir ekip var aramızda. Onların deneyimlerinden istifade edeceğiz." Gündoğdu, Banka Asya'nın bir katılım bankası olduğunu belirterek, şöyle devam etti:"Katılım bankacılığı belli prensiplerle yürüyen bir bankacılık. O anlamda hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki, katılım bankacılığı prensipleri konusunda en hassas şekilde davranacağımızı herkesin bilmesinde fayda mülahaza ediyorum. Dün olduğu gibi bugün de ekibimizle Bank Asya'yı daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Tüm çalışma arkadaşlarıma bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Onların hepsinin tek tek desteğini istiyorum. Zaten kendileri ile gerekli çalışmaları yapacağız. Ümit ediyorum ki bankamızı hep beraber müşterilerimizle, çalışanlarımızla, yeni yönetimimizle el ele, kol kola, yürek yüreğe iyi bir vizyonla geleceğe taşıyacağımıza yürekten inanıyorum."

Kaynak: AA / Ekonomi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Aydın Gündoğdu Ali Gökçe Bank Asya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (31)

hasan:

hukuk yok

14
4
yanıtYanıtla
adamMobil-ANDROID:

tayipbe dokunan yaniyoooo bizim salak insanlar bunlara hala oy veriyor uyanin artikk

15
3
yanıtYanıtla
asil salak sensinm@m.m:

Beyinsiz ve de ahmak adam..dünyada tek akilli adam sen kaldin galiba..

yanıt3
yanıt19
Metin:

Bank Asya''da çalışında cebiniz biraz helal para görsün

11
3
yanıtYanıtla
Adnan:

tam muz cumhuriyeti bugün bankana el koyarım. yarın malına . başka gün başka birşeyine. . . . .

11
3
yanıtYanıtla
Zulmü AlkışlayamammobilWeb@haberler.com:

Hey adalet simsarları size cevabım bunlar durduk yere mi bu davranışlara maruz kaldı çıkarın şu AT gözlüklerinizi,isteyin artık pensilvanyadan beyinlerinizi,görün artık şu gerçekleri,anlamadıysanız İngilizce yazayım ne dersiniz??

0
13
yanıtYanıtla
çavuş:

yüzüne tüküreyim, tabii yüz varsa yalaka seni

yanıt1
yanıt0
adnan:

adamların pozu çok şey anlatıyor

10
2
yanıtYanıtla
AlptanMobil-IOS:

Tek bir adam ve nefsi ile tüm bir ülke karşısında bedel ödüyor ...

9
3
yanıtYanıtla
keloğlan:

hesap verceksiniz; bu hukuksuzluğunuzun hesabını hukuk içinde vereceksiniz, adamlar ilk defa takım elbise giymiş gibi tiplere bak.

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title