Haberler

Araç sahipleri dikkat! Motorine bir okkalı zam daha geliyor

Güncelleme:

Brent petrolde yaşanan hareketlilik bir zam haberini daha beraberinde getirdi. Motorine pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 40 kuruş zam geliyor.

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Sektör kaynaklarından alınan son bilgilere göre; motorinin litre fiyatı 12 Şubat Pazartesi gecesinden itibaren 1 lira 40 kuruş daha zamlanıyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL

  • İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 39,26 lira
  • İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 41,63 lira
  • İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 39,35 lira
  • İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 41,70 lira

ANKARA

  • Ankara Benzin fiyatı: 40,00 lira
  • Ankara Motorin fiyatı: 42,43 lira

İZMİR

  • İzmir Benzin fiyatı: 40,24 lira
  • İzmir Motorin fiyatı: 42,64 lira

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Zam Enerji Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (60)

Erkan Can :

gidin 50 liralık alın koyunlar..bu cehaletinizle ülkeye ihanet ediyorsunuz

494
73
yanıtYanıtla
Pole star:

Ha bir siz akıllı zeki çağdaş zannediyorsunuz, asıl sizin ihanetinizi gördüğü için millet size oy vermiyor çapulcular...

yanıt92
yanıt360
Mehmet Vatandaş:

akaryakıta zam iğneden ipliğe ete ota zam demektir bu zammı savunur pozisyonda olmak ta olsa olsa koyunluktur

yanıt297
yanıt27
adem karabıyık:

Pole star sen hangi millettensin ki, boş boş konuşuyorsun.

yanıt60
yanıt17
Pole star:

Erkan Akyüz biraz kafanızı çalıştırın Ak partiye oy verene hakaret etmeye kimsenin hakkı yok herkesin özgür iradesi... Ben AKP ye oy vermesemde belki yakınlarım oy vermiştir belki kardeşim yada akrabam vermiştir eminim senin çevrende de vardır... Şimdi onlar cahil ve koyun mu oluyor...

yanıt47
yanıt120
Pole star:

Mehmet, zammı zaten kimse savunmaz ama zammı hükümet belirlemiyor, ancak vergi artışı hele ötv denen vergi de tam bir saçmalık...

yanıt12
yanıt72
Mehmet YILMAZ:

Pole star, nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsun anlamıyorum Bu ne demek ya "zammı hükümet belirlemiyor." Hayat pahalılığı kimin suçu? Elbette ki geçici bir süre yetki verdiğimiz mevcut partinin suçu. 21 yıldır mutlak güç onlarda. İyi de onların kötü de onların. Allah aşkına şu militanlıktan çıkın artık ya. Birde hakaret etmeden yazın.

yanıt13
yanıt4
Dadaş Erzurumlu:

Noluyor arkadaş yeter artık. Enflasyonu tetikleyen başlıca unsurlardan biri mazot zammı, bunu anlamak zormu. Mazota yapılan her zam tüm kalemlere etki ediyor. Gıda ulaşım tamamen zamlaniyor. Böylemi enflasyon mücadelesi.

315
11
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Zam haberlerine iyice alıştık. Zam yapılmadığı zaman haber yapılsın. Müjde bugünkü akaryakıt fiyatı dünkü ile aynı değişmemiş gibi..

242
9
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

oynatmaya az kaldı....

168
14
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title