Haberler

TOGÜ, YKS'de Başarılı Olan Öğrencileri Ağırlayacak

Güncelleme:

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre başarılı olan 20 öğrenciyi ve iki yakınlarını Tokat'ta ağırlayacak. Öğrencilere ücretsiz konaklama ve tercih etmek istedikleri fakülte ve bölüm hakkında bilgi alma imkanı sunulacak.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre başarılı olan 20 öğrenciyi iki yakını ile birlikte Tokat'ta ağırlayacak.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, uygulama Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz'ın girişimleri ile bu yıl ilk kez hayata geçirilecek. Uygulama ile aday öğrenciler Tokat'ı ve Üniversiteyi yakından tanıma fırsatı bulacak.

YKS 2023 sonuçlarına göre sayısal, eşit ağırlık ve dil puan türünde ilk 10 bin, sözelde ise ilk 5 bine giren 20 öğrenciye iki günlüğüne Tokat'ta ücretsiz konaklama ve tercih etmek istediği fakülte ve bölüm hakkında bilgi alma imkanı tanınacak. Öğrenciler ve iki yakını 8 Ağustos'a kadar diledikleri iki gün Üniversitenin Taşlıçiftlik Yerleşkesinde yer alan konukevinde kalabilecekler.

Kaynak: AA / Eğitim

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Gaziosmanpaşa Tokat YKS Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title