Haberler

Kırıkkale Üniversitesi'nde "Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku" Konferansı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinde konunun uzmanlarıyla gerçekleştirilen "Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku" konferansı öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinde konunun uzmanlarıyla "Sosyal Medya ve Bilişim Hukuku" konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferans, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Öğrenci Temsilciliği ve Hakan Okçu'nun desteği ile, Hukuk Fakültesi öğrencileri Abdullah Sezer ile Feyza Öztürk'ün öncülüğünde düzenlendi.

KONFERANSIN KONUŞMACILARI

Konferansta konuşmacı olarak; Avukat ve Arabulucu Meltem Banko, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Serra Timur, BTK Hukuki Değerlendime Koordinatörü Avukat Bahadır Aziz Sakin ve Sosyal Medya Uzmanı Yazar Mehmet Burak Torun katıldı.

Konferansın moderatörlüğünü ise Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Arıkan gerçekleştirdi.

Konferans, BTK Hukuki Değerlendirme Koordinatörü Aziz Sakin'in sunumuyla başladı.

HABERCİLİK SEKTÖRÜNÜN HUKUKİ BOYUTU HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Ardından, Haberler.com genel yayın yönetmeni Serra Timur'un konuşması gerçekleşti. Teymur, yaptığı konuşmada habercilik sektörüne ve habercilik sektörününün hukuki boyutlarına değindi.

Timur'dan sonra ise Avukat Meltem Banko söz aldı. Banko, Bilişim Hukuku ve Sosyal Medya konulsu üzerine değerlendirmelerde bulundu. Daha çok bilişim ve sosyal medya hukukunda kişilik hakları, uluslararası düzeyde bir sosyal medya ve bilişim sözleşmesinin gerekliliğini de vurgulayan Banko, öğrencilerle gerçekleştirdiği samimi diyaloglar ve öğrencilere verdiği tavsiyelerle konferansta büyük ilgi topladı.

"SABRİ REYİZ"İN MİMARI ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Konferansta son olarak Sosyal Medya Uzmanı ve Yazar, Mehmet Burak Torun söz aldı. Öğrenciler, Torun'un yaratıcısı olduğu karakter özlü paylaşım sayfalarını ( Facebook: Sabri Reyiz, Facebook: Cedric, Twitter : Kızların İç Sesi, Twitter : Fıratın Blogu) duyduklarında şaşkınlıklarını gizleyemedi .

USMED İç Anadolu Bölge Başkanlığı görevini de bir yandan aktif bir şekilde sürdüren Torun, aynı zamanda yazarı olduğu "Menemen Olma Fenomen Ol" isimli çok satanlar arasında yer alan kitabından, tek tek imzalayarak öğrencilere hediye verdi .

Ardından konuşmacılar dinleyicilerin sorularını yanıtladı .Soru-cevap kısmının ardından konuşmacılara plaket takdimi ve fotoğraf çekimleri yapılarak konferans son buldu .


Kaynak: Haberler.com / Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi Abdullah Sezer Mehmet Burak Meltem Banko Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title