Haberler

Okulun 3. katından düşen öğrenci ağır yaralandı! Polis soruşturma başlattı

Güncelleme:

Çorum'da bir fen lisesinde eğitim gören 16 yaşındaki Elif Şahin, okulun 3. katından aşağı düştü. Kız öğrenci ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çorum'da eğitim gördüğü fen lisesinin 3. katından aşağı düşen 16 yaşındaki Elif Şahin, ağır yaralandı. Polis okulda inceleme yaparken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

3. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ

Sabah saatlerinde Osmancık ilçesi Esentepe Mahallesi'ndeki Ömer Derindere Fen Lisesi'nde öğrenci pansiyonunda kalan 9'uncu sınıf öğrencisi Elif Şahin, okulun 3'üncü katında bulunan sınıfının penceresinden düştü. Şahin, ağır yaralandı. Sağlık ekiplerince Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin, buradan Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Çorum'da okulun 3.katından düşen lise öğrencisi ağır yaralandı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, İl Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci de hastaneye gelip, doktorlardan bilgi aldı. Polis okulda inceleme yaparken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Çorum'da okulun 3.katından düşen lise öğrencisi ağır yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Elif Şahin Çorum Kaza 3.Sayfa Eğitim Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title