Haberler

Yanukoviç Moskova'da İddiası

Ukrayna’nın kaçak Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in Moskova’da bir otelde görüldüğü, şehir merkezinin dışındaki Kremlin Senatoryumu’nda konakladığı iddia edildi.

Ukrayna'nın kaçak Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in Moskova'da bir otelde görüldüğü, şehir merkezinin dışındaki Kremlin Senatoryumu'nda konakladığı iddia edildi.

RBK Gazetesi'nin haberine göre, Moskova'daki Ukrayna Oteli güvenliği, otel yakınlarına park etmiş polis araçlarının otel lobisini gözlediğini doğruladı. Yanukoviç'in destekçilerinden gelen bilgiye göre de eski Ukrayna Cumhurbaşkanı'nın hala otelde. Rusya Cumhurbaşkanı Vladamir Putin'in sözcüsü ise Yanukoviç'in Moskova'ya ulaştığına dair bir bilgilerinin olmadığını duyurdu. RBK, ulaşan bilginin Rusya'nın en zengin iş adamından geldiğini ve kimliği açıklanmayan hükümet yetkililerince teyid edildiğini yazdı.

Yanukoviç cumartesiden bu yana resmen hiç görüntülenmedi. Rusya'nın hala Cumhurbaşkanı olarak tanıdığı Yanukoviç, Batı'nın baskılarıyla istifaya zorlanmış, Ukrayna'da yeni hükümet kurulmuştu. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Rusya Federasyonu Viktor Yanukoviç Ukrayna Moskova Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title