Haberler

Vücudunda kasılmaya bağlı çürümeler var! Aleksey Navalni'nin cansız bedeni cezaevine 55 kilometre uzakta bulundu

Güncelleme:

Cezaevinde hayatını kaybeden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en büyük rakiplerinden biri olan Aleksey Navalni'nin cesedi sonunda bulundu. Navalni'nin cesedinin cezaevinden 55 kilometre uzaklıkta bulunduğu, vücudunda kasılmalara bağlı çürükler olduğu belirtildi. Navalni'nin cenazesi ise ailesine hala teslim edilmedi.

Cezaevinde şüpheli şekilde ölen Rus muhalif Aleksey Navalni'nin cesedi cezaevinden 55 kilometre uzaklıkta bulundu.

NAVALNİ'NİN CESEDİ CEZAEVİNDEN 55 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Cezaevinde ölümü dünya kamuoyunda büyük ses getiren, Rusya muhalefetinin önde gelen isimlerinden Aleksey Navalni'nin cesedine sonunda ulaşıldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en büyük rakiplerinden olan Navalni'nin cesedi cezaevinden 55 kilometre uzaklıkta bulundu.

VÜCUDUNDA KASILMAYA BAĞLI ÇÜRÜMELER VAR

Rusya'daki siyasi ve sosyal konular üzerine yayın yapan Novaya Gazeta Europa'da yer alan habere göre, Navalni'nin cesedi tutukluluk süresinin devam ettiği "Kutup Kurdu" kolonisi olarak bilinen Yamal-Nenets cezaevinden yaklaşık 55 km uzaklıktaki Salehard Hastanesi morgunda bulundu. Navalni'nin vücudunda kasılmalara bağlı çürükler olduğu belirtildi.

Vücudunda kasılmaya bağlı çürümeler var! Aleksey Navalni'nin cansız bedeni cezaevinde 55 kilometre uzakta bulunduAleksey Navalni

CESEDİNİ ALMAYA GİDEN ANNESİNE OLUMSUZ YANIT

Rus yönetimi tarafından öldürüldüğü iddia edilen Navalni için düzenlenen protestolarda 400'den fazla kişi gözaltına alınırken muhalif ismin morgda olmadığının ortaya çıkması tartışma yarattı. Navalni'nin cesedini almak için Sibirya'daki morga giden annesine beden üzerinde incelemelerin devam ettiği söylendi. Bu durum ve gelen çelişkili açıklamalar, Rus yönetiminin Navani'nin gerçek ölüm nedenini gizlediği yönünde iddialara yol açtı.

BİR GÜN ÖNCE EŞİNE MESAJ YOLLAMIŞTI

Hükümete yönelik yolsuzluk karşıtı kampanyanın lideri olan Navalni, ölümünden bir gün önce eşine yolladığı Sevgililer Günü mesajında "Bebeğim, biliyorum her şey şarkıdaki gibi. Aramızda şehirler var. Ama ben seni hep yanımda hissediyorum" demişti.

Vücudunda kasılmaya bağlı çürümeler var! Aleksey Navalni'nin cansız bedeni cezaevinde 55 kilometre uzakta bulundu

ÜLKENİN ÜCRA BİR BÖLGESİNDE HAPİSHANEDE TUTULUYORDU

Almanya'da zehirlenme şüphesiyle uzun süre hastanede yattıktan sonra Rusya'ya dönen Navalni, 2021'den bu yana ülkenin ücra bir bölgesinde hapishanede tutuluyordu.

PUTİN'İ ELEŞTİREN MUHALİF İSİMLER BİR BİR HAYATINI KAYBETTİ

Bugüne kadar Rusya lideri Vladimir Putin'i eleştiren çok sayıda muhalif isim şüpheli şekillerde hayatını kaybetmişti. Son olarak Putin'e karşı başarısız bir isyan başlatan paralı asker grubu Wagner'in lideri Yevgeni Prigojin ağustosta bir uçak kazasında ölmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Putin Rusya İnsan Hakları Hukuk 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Sezgin Güçlütürk:

Türkiye'de bir cesur Navalni yok. Yazık oldu adama, toprağı bol olsun.

172
93
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

Sen ol cesurda görelim. Cesurlari gömdük 15 temmuz'da.

yanıt130
yanıt241
Narter Nart:

moğol zehirlenmesi ile emperyalist bir kimliğe ve tarihsel sürece giren ruslar, bu huylarından vazgeçmeliler...Bu dünya rusların babasının malı değil...Amerikalıların da babasının malı değil... Toplumsal karakterinizi sizi tanıyan toplumlar çok iyi biliyor. Siz olmasanız dünya daha iyi bir yer olurdu.

112
12
yanıtYanıtla
İsmail Köker:

Türkiye'den daha geride Rusya demokraside !!!!!

60
18
yanıtYanıtla
esrefpasali:

nereden anladin? cesedi var en azindan, bizdekinlerden iz bile yok.. seneryoyu ben yazayim, hapisten kacan navaini guvenlik gucleri ile girdigi catismada etkisiz duruma getirildi...

yanıt30
yanıt30
bekir yapici:

putin muhalifler konusunda cok acimasiz dünyanin en ücra kösesinde buldugu muhalifleri ya zehirliyor yada ebediyen susturuyor bizde ise biraz daha insafli davraniliyor muhalifleri bir suc uydurularak iceri atiyorlar sonrada kanunlara göre iddia makaminin sucu tesbit ederek ispatlamasi gerekirken icerdeki muhalife hadi sucsuz oldugunu ispat et deniyor atilan suc tutmazda serbest kalirsa aninda baska bir suc bulunuyor.

43
18
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Bekir amca Türkiye'de düzgün muhalif yok,kendi dertleri yetiyor memleketi yönetmeye niyetleri de yok yani şunu diyim kalibre yetmiyor aslında devlet yönetmek dükkan,ev yönetmeye benzemez iki ortak bile bir dükkanı işletemiyor, konuşmak kolay bir yıl olmadan birbirlerine girdiler yazık memlekete bunlar bide talipti yönetmeye

yanıt25
yanıt6
Hasan Yandik:

Ve bu arada konuşulan ve yazılan ispattir devlet ne yapsın adam ağzından ben hainim mi demeli illa ki siz inanmanız için,bence oda oldu inkar eden var bu millete ve her evden bir oy istendi bu Türkiye'de hdpye

yanıt3
yanıt1
wqwq wwqw:

Demekki putin müslüman değilmiş ??

50
11
yanıtYanıtla
Anonim:

Bunu Yeni Mi Anladın PUHAHAHAHAHA

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title