Haberler

    Striptiz kulüplerine şirket hesabından para harcayan CEO görevden alındı

    Güncelleme:

    Amerika Birleşik Devletleri'nin ünlü teknoloji üssü Silikon Vadisi'nde bir lojistik yazılım şirketinin CEO'su şirketin kasasından striptiz kulüplerine 76 bin 120 dolar harcaması nedeniyle görevinden uzaklaştırıldı

    Geçtiğimiz mayıs ayında, Turvo Inc. adlı startupın kurucu ortaklarından Eric Gilmore'un üç yıldır şirketin parasıyla, potansiyel müşterilerini ikna etmek için striptiz kulüplerine davet ettiği ortaya çıktı. Olayın ortağa çıkmasıyla, şirket yönetimi 39 yaşındaki yöneticinin görevine son verme kararı aldı.

    Hakkındaki suçlamaları reddetmeyen Gilmore, görevden uzaklaştırma prosedürünün ihlal edildiği gerekçesiyle şirkete dava açtı. Yönetim kurulu ise görevden almanın usullere uygun yapıldığını savundu. Taraflar eylül ayında uzlaşmaya gitti.

    YASAKLANDI

    Şirketin yeni CEO'su ise Bloomberg'e verdiği röportajda çalışanlara müşterileri eğlendirmek için striptiz kulüplere götürmeyi ve bunun şirkete fatura etmeyi yasakladığını belirtti.

    Startup'ın en büyük hissedarı olan Gilmore, şirket kurulunda yer almaya devam ediyor.

    Halen yönetici pozisyonlarında olan diğer iki kurucu ortak ise, Gilmore'un harcamalarından haberdar olsalar da, tartışmalı toplantılardan kaçındılar.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Silikon Vadisi CEO Haberler

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

    Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Bakmadan Geçme

    CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title