Haberler

Hollanda kanalı, Türkiye'deki koronavirüs aşılama çalışmasını örnek gösterdi

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hollanda'da bir televizyon kanalının, Türkiye'deki sağlık ekiplerinin yeni tip koronavirüs aşısı uygulamak için yaptığı çalışmaların örnek gösterildiği haberini paylaşarak, "Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var" değerlendirmesinde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesaplarından, Hollanda'da yayın yapan RTL Nieuws kanalının, sağlık ekiplerinin Türkiye'nin dört bir yanındaki yaşlıların aşılanması için her türlü hava koşulunda yaptığı çalışmalara ilişkin haberini paylaştı.

"GURUR DUYMAK İÇİN ÇOK SEBEBİMİZ VAR"

Koca, görüntülerle birlikte "Bu ülkeyle gurur duymak için çok nedenimiz var" ifadesini kullandı.

Hollanda kanalı, Türkiye'deki koronavirüs aşılama çalışmasını örnek gösterdi

ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Görüntülerde spikerler, Hollanda'da bazı aşı yerlerinin kış şartları dolayısıyla kapalı olduğuna dikkati çekiyor ve Türkiye'deki sağlık ekiplerinin olumsuz hava koşullarında en ücra yerlerdeki vatandaşlara bile Kovid-19 aşısı yapmak için ulaştığını vurguluyor.

VİDEODA VAN'DAKİ ZORLU GÖREV YER ALDI

Daha sonra, Van'da görev yapan sağlık ekiplerinin, yaşlı vatandaşları aşılamak için karlı yolları aşarak köylere gittiği anlara yer veriliyor.

Kaynak: AA / Dünya

Fahrettin Koca Hollanda Türkiye Haberler

500

Yorumlar (3)

izmirli sel yüzücüsü:

bizde de avrupa özentisi bir grup insan var. Avrupa da her şeyin çok iyi olduğunu milletin krallar gibi yaşadıklarını sanıyorlar. Ama işin gerçek yüzü öyle değil. Avrupa artık eskisi gibi değil ekmek sırtlanın midesinde

2
2
yanıtYanıtla
Alper:

hollanda da yasayan birisi olarak diyorum , Turkiyede yasayan cok fazla nankor ve ezik insanlar var, cocuklugumdan beri hic avrupayi Turkiye den daha guclu olarak gormedim. . . caldiklari paralarla gununu gun eden bos beles insanlarin yasadigi bi yer avrupa. . . simdi paralari da bitti calacak yerde bulamiyorlar. . bunlar ucuncu dunya ulkesi olma yolunda, yunanistanin sonu noldu, batti. . . ozellikle bi yol bi kusak projesinden sonra Turkiye nin en gelismemis dogu bolgesi bile en zengin yerler olacak. .

1
1
yanıtYanıtla
mentli:

doğru bir haber ama aşımız olsa sağlıkcılarımızın daha iyisini yapacağına inanıyorum

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title