Haberler

Rusya, Yanukoviç'in Güvenliğini Sağlayacak

Güncelleme:

Rusya, Ukrayna'nın devrilen cumhurbaşkanı Yanukoviç'in "Rusya benim güvenliğimi garanti altına alsın" talebini kabul etti.

AFP, Reuters gibi uluslararası ajanslar, Rus haber ajanslarını kaynak göstererek Yanukoviç'in Rusya'dan kişisel güvenliği için garanti istediğini belirtti. Rusya'nın da bu talebi kabul ettiği bildirildi.

KENDİSİNİ HALA DEVLET BAŞKANI OLARAK GÖRÜYOR

Rus haber ajansları Viktor Yanukoviç'in Ukrayna'daki parlamentonun kararları için "Hiçbir meşruiyeti yok" dediğini ve kendisini halen Ukrayna'nın devlet başkanı olarak gördüğünü aktardı.

HÜKÜMET YETKİLİSİ TEYİT ETTİ

Associated Press ajansı ise Rus RBK muhabirlerine dayandırarak Viktor Yanukoviç'in Moskova yakınlarındaki bir sanatoryumda olduğunu öne sürdü. Ajansın haberine göre söz konusu Barvikha Sanatoryumu, doğrudan Rusya Devlet Başkanlığı'na bağlı bir kurum.  Haberde, RBK muhabirlerinin bu bilgiyi güvenilir bir Rus işadamından aldıkları ve bir hükümet yetkilisine de teyit ettikleri de yer aldı.

TELEVİZYON KANALINDA MEYDAN OKUMUŞTU

Yanukoviç en son geçtiğimiz cumartesi günü bir televizyon kanalına çıkıp "Halkımı çetelerden kurtaracağım" diyerek meydan okumuştu. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Ukrayna'daki parlamento, Yanukoviç'in azledilmesine karar vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Rusya Federasyonu Viktor Yanukoviç Ukrayna Dünya Haberler

500

Yorumlar (35)

ÇAPULCUkalender_1453@windowslive.com:

Bİ HAMLEDE İSRAİL AMERİKA YAPSADA ŞU HÜKÜMETTEN KURTULSAK 1453 ZULÜMÜNDEN İNTİKAM ALSAK

1
63
yanıtYanıtla
aslan aslanecel.78@mynet.com:

vay şerefsiz vay işte gerçek yüzünüz böyle olun gösterin gerçek yüzünüzü.

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞIN SESİsercan_dan@hotmail.com:

yaz adresini zulmü göstereyim sana ... adi .... kime hizmet ediyorsan git orda yaşa... git oraları karıştır... bak sana ne yapıyorlar ... Türkiye cumhuriyetinde aldığın her nefes sana haram ....

yanıt0
yanıt0
mustafa ercanbitengencligim@hotmail.com:

bunlar les kargalaridir vatan hainleridir oglum gucunuz yetiyorsa bir deneyin dunyayi basiniza yikariz sikiysa bu geri zekali capulcular denesin inanin olmek icin allaha yalvarirsiniz biz yinede sandigi size gosteriyoruz.basbakanimizi yikmak icin once cesedimizi cignemelisiniz biz oldukten sonra ancak o da olmayacagi icin avucunuzu yalayin

yanıt0
yanıt0
Celikcelik-bjk@hotmail.de:

Icinizde kalacak bu intikam....Yaz adresinide biz de sana destekci olalim...O zulümden seni kurtarayim....

yanıt0
yanıt0
ANTİ ŞERİAT VE AKPsrtc.gms@gmail.com:

3. Dünya savaşı çıkarsa ve bizde girersek önce akplileri ve şeriatçıları vurcam

11
44
yanıtYanıtla
serdarwertg@gmail.com:

malak önce git kendini vur

yanıt0
yanıt0
wwwwww@hotmail.com:

bu yazdiklarin yanina kar kalmayacak bunu bilesin

yanıt0
yanıt0
ANTİ ŞERİAT VE AKPsrtc.gms@gmail.com:

Bana bakın tayyonuzun devri bitti çok konuşmayın artık şeriat ayaklarınıda unuttun zeka geriliği çeken insancıklar. Burası müslüman ülke kadınlar bikini mini sort etekle gezemez felsefesini unuttun artık. Biz sizin nasıl türbanınıza tespihinize karşımıyorsak sizde bizim yediğimize içtiğimize kadınların nasıl giyindiğine karşımazsınız burası suudi değil suudiye özenen defolsun gitsin oraya. Şort giydiği için bu yaz dövulen kadınları unutmadık. He şu şeriatçılara diyorum. Siz millete karıştıkça millette sizin tubanınızı cekıp tespıhınızı koparmaya devam eder ve Türk Türke düşman olur. Herkes şöle olcak diye bir şey yok kimseye karışamazsınız ulen kimsiniz siz. Sevgilimle el ele geziyorum ordan bir türbanlı kadın ayıp ayıp diyor sanane be senın kızınmı gelde türbanını çekme.

yanıt0
yanıt0
metinkizilboga-401@hotmail.com:

savas cikarsa turkiyedeki komunistler en onde rusya saflarinda yer alsin komunistliginizin hakkini verin korkmayin

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title