Haberler

Rus askerleri, cephanelikleri bittiği için teslim olan Ukraynalı askerleri infaz etti

Güncelleme:

Rus askerleri, cephaneleri bittiği için ellerini havaya kaldırarak teslim olan Ukrayna askerlerini infaz etti. Yayınlanan görüntülerde, tek tek sığınaktan çıkıp yere yatan Ukrayna askerlerinin yaylım ateşine tutulduğu anlar yer aldı.

Cephaneleri bittiği için teslim olan Ukrayna askerleri, Rus askerleri tarafından yaylım ateşine tutularak infaz edildi.

Rus askerleri, cephanelikleri bittiği için teslim olan Ukraynalı askerleri infaz etti

TESLİM OLAN UKRAYNA ASKERLERİNİ ÖLDÜRDÜLER

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, son yayınlanan görüntüler dehşete düşürdü. Rus askerleri ile çatışan Ukrayna askerleri cephaneleri bitince teslim olmak istedi. Ellerini havaya kaldırarak siperden çıkan askerler, talimat üzerine yere yattı. Ne olduğunu anlamayan askerler, Rus askerleri tarafından yaylım ateşine tutularak infaz edildi.

Rus askerleri, cephanelikleri bittiği için teslim olan Ukraynalı askerleri infaz etti

"CEPHANELERİ BİTTİĞİ İÇİN TESLİM OLDULAR"

Ukraynalı yetkili Vitaliy Barabash yaptığı açıklamada, olaydan sonra tüm Rus askerlerinin öldürüldüğünü söyledi. Barabash, "Cephaneleri bittiği için teslim oldular. Bildiğim kadarıyla kısa bir süre sonra adamlarımız bu mevzilere baskın düzenledi ve orada bulunan tüm Rus askerleri öldürüldü." dedi.

Rus askerleri, cephanelikleri bittiği için teslim olan Ukraynalı askerleri infaz etti

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Ukrayna Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Behlül erdem Ordul:

İyi olmuş. Yahudi değil mi başındaki. Gebersin hepsi . Bir Yahudi bile fazla dünyaya

109
67
yanıtYanıtla
Kinyas Timur :

Bu nefret Yahudilerin uyguladığı şiddeti meşru kılar. Bu yanlış bir tutum. Bütün müslümanlar böyle düşünürse ki düşünüyor, israil uyguladığı şiddette haklı olduğunu dünyaya ilan ediyor ve destek alıyor. Hz Muhammed dışında bütün peygamberler israiloğludur.

yanıt18
yanıt72
Timur:

Kinyas, Hz. Muhammed dışında bütün Peygamberler İsrailoğlu dersen yanlış söylersin. Önce doğru bil, Hz. Nuh, Hz. İbrahim, Hz. Adem, vesaire İsrailoğlu muydu yani? Hz.İbrahim, Hz. Yakub'un (diğer adı İsrail) dedesidir. Ayrıca Fatır 24 ayeti, her millete Peygamber gönderildi der. Yani Türklere de Peygamber gitmiştir, Hindulara da, Vikinglere de. Yoksa Vikingler nereden bilecekler Sidretül Münteha'yı (Yggdrasil) yada Abdesti yada savaşta ölmenin kıymetini? Dinleri zamanla bozulmuş sadece.

yanıt60
yanıt19
Onemli Degil:

Ukrayna diye ulke yokdu, Ukraynali diye de Halk yokdur..Bir ulke bolundukden sonra, 20-30 sene sonra toparlanip kaybettikleri topraklari geri kazanma derdindeyken butun dunya engel olmaya calisirsa ne hissederler ?

31
50
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

Ne anlatıyon sen, sen rus musun, binlerce insan canından oldu sorumlusu kim, ne yazacaksan anlaşılır şekilde lafı dolandırmadan yaz, yoksa sende mi trolsün

yanıt35
yanıt31
Emrah Yılmaz:

Rusya'da Ukrayna'da Slav kökenli.ani Türkiye Kayı boyu,kazaklar Türklerin diğer boyundan.ikisinin savaştığını düşün.ayni hesap Ukrayna Rus savasi

yanıt6
yanıt3
Narter Nart:

rusların ülkelerine gelen insanlarla sözleşme imzalayacağına böylelikle ülkelerinin itibarsızlaştırılmasına engel olacağına dair açık kaynaklardan edinilebilecek bilgiler bulunmaktadır. itibarı olmayanın itibarsızlaştırılma hezeyanı için aldığı önlem çok gülünç..unutmayın diye hatırlatıyorum, ayıdan post rustan dost olmaz..

44
16
yanıtYanıtla
Timur:

Hem Ahlaksızca, hem Akılsızca. Akılsızca şöyle: Bunu izleyen yada öğrenen Ukrayna askerleri artık teslim olabilecekken teslim olmazlar, kanlarının son damlasına kadar savaşmaya çalışırlar. Ruslara karşı daha da bilenirler.

34
6
yanıtYanıtla
aristoteles:

Cephaneleri bittiği için teslim olmuşlar olmadan önce catışırken kac rus askerini yaraladı yada öldürdü biliyormusunuz?

yanıt27
yanıt7
Serhat :

Uk rayna tarihi 882-1132 arası Kiev Prensliği ile başlar okuyun araştırın biraz papağan gibi tekrarlamayın yalanı yalnışı

10
12
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title