Haberler

New York'tan sonra Moskova'da da sinagog altına inşa edilen gizli tünel bulundu

Güncelleme:

ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altında kaçak tüneller yapıldığının ortaya çıkması sonrası bu kez Rusya'nın başkenti Moskova'dan benzer bir haber geldi. Moskova'daki bir sinagogda da, tıpkı New York'taki sinagogun altına inşa edilen gizemli bir tünel bulundu.

ABD'nin New York kentinde bir sinagogun altında kaçak tüneller bulunması sonrası Rusya'nın başkenti Moskova'dan da aynı görüntüler geldi. Kentteki bir sinagogun altında gizemli tünelin olduğu ortaya çıktı.

New York'ta Yahudilerin yoğun olarak kullandığı "Chabad-Lubavitch World Headquarters" adlı sinagoga yapılan polis baskınında, binanın altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tüneller olduğu tespit edilmişti. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde ise kazı yapılan bazı bölümlerde kirli ve eski yataklar ile ahşap kaplama bölümler dikkati çekmişti.

MOSKOVA'DAKİ SİNAGOGUN ALTINDA GİZEMLİ TÜNEL BULUNDU

New York'takine benzer bir görüntü ise Rusya'nın başkenti Moskova'dan geldi. Sosyal medyada dolaşıma giren bir videoda Yahudi olduğu görülen bir kişinin sinagogun içine kazılmış gizli bir tünel kapağını açtığı anlar kameraya yansıdı.

New York'tan sonra Moskova'da da sinagog altına inşa edilen gizli tünel bulundu

NEW YORK'TA SİNAGOGUN ALTINDA KAÇAK TÜNELLER BULUNMUŞTU

New York'ta Brooklyn Crown Heights 770 Eastern Parkway'de bulunan ve Yahudilerin yoğun olarak kullandığı "Chabad-Lubavitch World Headquarters" adlı sinagoga yapılan polis baskınında, binanın altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tüneller olduğu tespit edilmişti. Polis, mukavemet gösteren çok sayıda kişiyi gözaltına almıştı.

New York'tan sonra Moskova'da da sinagog altına inşa edilen gizli tünel bulundu

Sosyal medya hesaplarında, tünellerin Kovid-19 salgını döneminde gizlice ibadet edebilmek amacıyla veya kadınların gizlice içeri girebilmesi için kazıldığı gibi iddialar yer alırken, polis olayla ilgili soruşturma başlatmıştı. Öte yandan Amerikan medyasına yansıyan bazı haberlerde, 6 ay öncesine kadar tünellerin kazılmasıyla ilgili çalışmaların olduğu öne sürülmüştü.

New York'tan sonra Moskova'da da sinagog altına inşa edilen gizli tünel bulundu

Sosyal medya hesaplarına yansıyan görüntülerde ise kazı yapılan bazı bölümlerde kirli ve eski yataklar ile ahşap kaplama bölümler dikkati çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

New York Moskova Rusya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

World Agenda:

Bu seytanlar heryerdeler allah bilir nelerin peşindeler

50
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Badem bıyık ve sakallıların hepsi böyle.

16
22
yanıtYanıtla
Anonim:

Badem Bıyık Diyince Nasılda Kudurup Disslike Atmışlar

yanıt5
yanıt9
slim shady:

Yaw kardeşim bu nasıl haber. 1800lerin sonlarında inşa edilmiş. Adam diyor ki tehlike anında kaçmak için kullanılıyor.vs vs adam sinagog u tanıtıyor.. Bizimkiler izlemeden yorumlarda sallar şimdi. Cehalet insanoğlunun en büyük düşmanıdır. Bir müslüman olarak üzülüyorum...

4
16
yanıtYanıtla
Fatih Apaydın:

twitter dışında hiç bir yabancı kaynakta böyle bir haber bulamadım, hatırlatayım new york daki iddia hasidik cemaatine ait ve hasidikler mesih gelene kadar israil devletine karşılar

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title