Haberler

Müslüman Model'in Bikinili ve İç Çamaşırlı Pozları Olay Oldu

Güncelleme:

Fas asılı İtalyan model Ahlam El Brinis, aldığı hakaret ve tehditlere karşın ilk 'Müslüman Miss İtalya' unvanına sahip olmak istediğini söyledi.

İtalya'nın Vegeto bölgesinden Fas asılı 20 yaşındaki Ahlam El Brinis, ilk 'Müslüman Miss İtalya' unvanına sahip olmak istiyor. Brinis, gelecek ay düzenlenecek olan güzellik yarışmasına katılımı hakkında sosyal medya üzerinden birçok hakaret ve tehdide maruz kaldığını söylüyor.

BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARI TEPKİ ÇEKTİ

İngiliz Telegraph gazetesinde yer alan habere göre, bikini ve iç çamaşırlarıyla verdiği pozlar nedeniyle tepki çektiğini belirten Brinis, kimi çevreler tarafından "İslam'ın adını kötüye çıkarmakla" suçlanıyor. Kendisini eleştirenler hakkında "çok fazla vakti olan saçma insanlar" yorumunda bulunan İtalyan model, Fas'ta yaşayan büyükannesinin desteğinden güç aldığını ifade etti. Brinis, büyükannesinin, "Din kalptedir, giydiğin kıyafetlerde değil" sözlerini aktardı.

"HAKARETTEN MESAJLARI ALDIM"

La Repubblica gazetesine konuşan Brinis,"Hakaret edenler oldu, ancak hem arkadaşlarımdan hem de hiç tanımadığım insanlardan daha çok teşvik mesajları aldım" dedi ve ekledi, "Dinin bir güzellik yarışmasıyla bir alakası olmaması gerekir."

HAYALİNİ 6 YAŞINDA KURMAYA BAŞLADI

6 yaşındayken Miss İtalya yarışmasını izlerken ilk kez güzellik kraliçesi olma hayali kurduğunu belirten Brinis, Venedik yakınlarında bulunan Jesolo kasabasında düzenlenen güzellik yarışmasının son etabına katılacak.

"KENİSİNİ İSLAMLAMLA TANIMLAMAK İSTEMİYOR"

İslam'a saygı duyduğunu söyleyen, ancak kendisini İslam'la tanımlamak istemediğini ifade eden Brinis, ülkenin kuzeydoğusunda yer alan Padua kentinde doğup büyüdüğünü ve "tamamen İtalyan hissettiğini" söylüyor. Çocukken Arapça öğrenmeyen Brinis, erkek arkadaşı Cristian ile yaşıyor ve evde İtalyanca konuşuyor. Brinis, "İtalyan yemekleri pişirmeye bayılıyorum. Biri benden Fas yemeği yapmamı istese nereden başlayacağımı bilmezdim" dedi.

STRES NEDENİYLE KİLO VERDİ

Yarışma nedeniyle stresli olan genç model, bunun sonucunda kilo verdiğini ve şu sıralarda bol 'makarna ve ızgara et' yiyerek kilo almaya çalıştığını anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İngiliz Telegraph İtalya Fas Magazin Yaşam Dünya Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (59)

kemal abi:

Bu kadın müslüman olsaydı güzellik yarışmasında olmazdı. Ahlaksız insanların gözlerine meze olmuşsun olmamış. Müslümanım diyen değil Müslüman gibi yaşan kişi müslümandır.

47
8
yanıtYanıtla
Helal:

Müslümandir ne yapsa yeridir

3
33
yanıtYanıtla
OH MÜSLİM:

İyi mal varmış

27
7
yanıtYanıtla
Deniz:

Laflara bak, müslümanlığı kalbindeymiş. Elbiseyle alakasi yokmuş. Bunun da kalbi temizdir kesin.

25
7
yanıtYanıtla
bordeaux izmirli:

Buda haber turkiyedeki modeller tesetturlumu poz veriyor

21
9
yanıtYanıtla
asMobil-ANDROID:

cehennemi secmis zaten musluman degilmis seytani

13
14
yanıtYanıtla
tc:

Hangi muslumanliktan soz ediyorsun musluman bir kadin nemahrem yerlerini erkeklere gostermez sen muslumanligi ogerende gel bizim turkiyede musluman sozde kadinlarimiza bakin nkadar cok acilsakda gundemde kalsak diye yarisa girmisler rabbim yardimcimiz olsun bitun bunlar turkiyede neden oluyor dusundunuzmu seller felaketler olumler allah icon ne yapiyoruzki rabbim bize ne versin iste boyle yavastan yavasa ibreklikler veriyor tabiki anlayana

16
7
yanıtYanıtla
İSHAK:

KENDİNİ İSLAMLA TANIMLAMAK İSTEMİYORMUŞŞŞŞ BAKALIM MEZARDADA ÖYLE DİYE BİLECEKMİSİN? YA İSLAM LA YÜKSELİR YA İNKARLA ÇÜRÜRSÜNBU YOL MEZARDA BİTMİYOR , GİTTİĞİNDE GÖRÜRSÜN. . -N. F. K. SAYGILAR

20
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

o kadar polemiğe gerek yok hristiyan olsun zaten çok bi fartkları da yok Tek fark imansa Hristiyanlar da Allaha inanıyor. . . .

11
9
yanıtYanıtla
erdem:

kadın zaten ülkenin kuzeydoğusunda doğdum, kendimi italyan hissediyorum, islama saygım var ama islam değilim diyor. hala gereksiz yorumlar yapanlar var. kadın islam değil islam olsa zaten o tarz bi yaşam şekli yaşamaz. . merak etmeyin recmetcek bir durum yok çünkü recm müslümana uygulanır.

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title