Haberler

Lezbiyen Çifte Düğün Pastası Yapmayı Reddeden Fırıncılar, Tazminata Mahkum Edildi

Güncelleme:

ABD'nin Oregon eyaletinde eşcinsel çifte düğün pastası yapmayı reddeden fırıncılara, 135 bin dolar tazminat cezası verildi.

Oregon'da bir mahkeme, beş yıl önce lezbiyen Rachel ve Laurel Bowman-Cryer çiftine dini sebeplerle düğün pastası yapmayı istemeyen ve bu sebeple dava edilen fırıncı Aaron ve Melissa Klein'a lezbiyen çifte ödenmek üzere 135 bin dolar tazminat cezası verdi.

ÖRNEK OLMASINI İSTİYORLAR

Rachel ve Laurel Bowman-Cryer çifti temyiz mahkemesinden çıkan karar için, "Oregon fırınların ve diğer dükkanların kapısına "sadece hetero çiftler girebilir" yazılı işaretler asılmasına izin vermeyeceklerini söyleyerek kararı memnuniyetle karşıladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Oregon Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (53)

Aşkın Kızı:

İnşallah iflas etmiştir fırıncı. Herkesede ders olsun. Hayat tarzımıza saygı duymayı öğreneceksiniz İstesenizde istemsemenizde

14
94
yanıtYanıtla
homofobikler ölsün:

iyi olmuş ayrımlık yapanlar cezalandırılmalı

13
64
yanıtYanıtla
TAHİR:

SEN DE GEBER LEŞİN KOKAR

yanıt1
yanıt2
FATİH:

HİCR S. 73-76. AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde onları (o korkunç ve dayanılmaz)çığlık yakalayıverdi. Anında(yurtlarının)üstünüaltına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır. O(şehirde)gerçekten bir yol üstünde(hâlâ) durmaktadır.

47
6
yanıtYanıtla
KATA KUTU:

sacmaliklari senin gibiler okur ve senin gibiler dinler, sen lutu mutu gec 21. yüz yilin medeniyetine katilmaya calis (üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş) yoksa ''pişirilmiş taş'' yerine atom mantari ile tanisirsin.

yanıt2
yanıt9
Haki:

Boyle haberlere ve insanlara sessiz kalmak ileride cocuklarimizin boyle davranislari normal karsilamalarina sebep olacaktir...insan neden yarini dusunmez.

34
6
yanıtYanıtla
FATİH:

HUD S. 81. AYET: “(Elçiler-Melekler)Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz. Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar. Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü(yola çık). Sakın, hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka. Çünkü onlara isabet edecek olan, ona da isabet edecektir. Onlara va’dolunan(azab) sabah vaktidir. Sabah da yakın değil mi?

32
5
yanıtYanıtla
ASLI:

ADALET YERINI BULMUS DIYECEM AMA $135000 AZ HERKESE ORNEK OLSUN DIYE COK DAHA FAZLA CEZA VERILMELIYDI

9
27
yanıtYanıtla
MERVE:

o kızlar idam edilmeli pislik ucubeler

yanıt13
yanıt3
????:

keyfinin kahyasımısınız ister yapar ister yapmaz iyide yapmış helal fırıncıya

27
4
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title