Haberler

Aleksey Navalni öldü mü öldürüldü mü? Cansız bedenini ailesine teslim etmiyorlar

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en büyük rakiplerinden biri olan Aleksey Navalni'nin cezaevinde ölümü dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Navalni'nin Rus yönetimi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, cansız bedeninin ailesine teslim edilmemesi de ölüm nedeninin gizlendiği yönünde şüphelere yol açtı. Navalni'nin cesedini almak için morga giden annesine beden üzerinde incelemelerin devam ettiği söylendi.

Cezaevinde ölümü dünya gündemine bomba gibi düşen Rusya muhalefetinin önde gelen isimlerinden Aleksey Navalni'nin cesedinin kayıp olması tepkilere yol açtı. Rus yetkililer Navalni'nin şüpheli ölümünün "ani ölüm sendromundan" kaynaklandığını savunsa da ailesi ve muhalefet ünlü siyasetçinin Rus yönetimi tarafından öldürüldüğüne emin.

CESEDİNİ ALMAYA GİDEN ANNESİNE OLUMSUZ YANIT

Ülkede Navalni için düzenlenen protestolarda 400'den fazla kişi gözaltına alınırken muhalif ismin morgda olmadığının ortaya çıkması tartışma yarattı. Navalni'nin cesedini almak için Sibirya'daki morga giden annesine beden üzerinde incelemelerin devam ettiği söylendi. Bu durum ve gelen çelişkili açıklamalar, Rus yönetiminin Navani'nin gerçek ölüm nedenini gizlediği yönünde iddialara yol açtı.

BİR GÜN ÖNCE EŞİNE MESAJ YOLLAMIŞTI

Hükümete yönelik yolsuzluk karşıtı kampanyanın lideri olan Navalni, ölümünden bir gün önce eşine yolladığı Sevgililer Günü mesajında "Bebeğim, biliyorum her şey şarkıdaki gibi. Aramızda şehirler var. Ama ben seni hep yanımda hissediyorum" demişti.

Aleksey Navalni öldü mü öldürüldü mü? Cansız bedenini ailesine teslim etmiyorlar

ÜLKENİN ÜCRA BİR BÖLGESİNDE HAPİSHANEDE TUTULUYORDU

Almanya'da zehirlenme şüphesiyle uzun süre hastanede yattıktan sonra Rusya'ya dönen Navalni, 2021'den bu yana ülkenin ücra bir bölgesinde hapishanede tutuluyordu.

PUTİN'İ ELEŞTİREN MUHALİF İSİMLER BİR BİR HAYATINI KAYBETTİ

Bugüne kadar Rusya lideri Vladimir Putin'i eleştiren çok sayıda muhalif isim şüpheli şekillerde hayatını kaybetmişti. Son olarak Putin'e karşı başarısız bir isyan başlatan paralı asker grubu Wagner'in lideri Yevgeni Prigojin ağustosta bir uçak kazasında ölmüştü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Vladimir Putin Dünya Rusya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Demir Acer :

Rusya'nın iç işleri kimse burnunu sokmasın, abd ve ab uzak dursun

19
12
yanıtYanıtla
Narter Nart:

İşgal edilmeye çalışılan ukrayna da mı rusya içişlerine karışmasın. Öyleyse rusya ukraynaya karışabilir mi! Karışamazsa neden işgal ediyor. Karışırsa neden rusyaya karışılmasın. Yoksa sende mi ruscuksun. Haklısın abd ve ab den uzak dursun..

yanıt1
yanıt2
Narter Nart:

Yoksa sen içgüveysimisin!

yanıt2
yanıt1
sade vatandaş:

tek adamın olduğu yerde demokrasi özgürlük adalet hesap verme ve şeffaflık olmaz tek adamların olduğu ülkeleri Avrupa kıskanırmıydı yoksa bitaraflaıyla gülerlermiydi bilinmez ama sağ olsalar Osmanlı padişahları bile tek adamın olduğu ülkeleri kıskanırdı

13
6
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Navalni Baba türbesi yapmasınlar diye teslim etmiyor olabilirler ..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title