Haberler

ABD'yi ayağa kaldıran gizli tünel görüntülendi! Amaçlarına dair mide bulandıran iddialar var

Güncelleme:

ABD'de yasa dışı olarak kazıldığı ortaya çıkan sinagoga giren yetkililer, Yahudilerin tepkisiyle karşılaştı. Çıkan olayda 10 kişi gözaltına alınırken tünelin görüntüleri yayınlandı. Büyün yankı uyandıran tünellerin; organ kaçakçılığı, çocuk istismarı ya da sinagogu genişletmek için kazıldığı düşünülüyor.

New York Brooklyn'da görevli işçilerin bir sinagogda yasa dışı olarak kazılmış olan tüneli betonla kapatma girişimi, sinagogda bulunan ve çoğunluğu İsrailli olan genç Yahudiler tarafından engelledi. Sinagoga çağrılan polis ekipleri 10 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan tünelin içi görüntülenirken, alanın neden kazıldığına dair mide bulandıran iddialar var.

GİZLİ TÜNELDE YAKALANDILAR

ABD gizli tünel skandalı ile çalkalanıyor. Bir sinagogun altında gizli bir tünel bulundu. Ekiplerin müdahale ettiği tünelde, genç Yahudiler ile polis arasında arbede çıktı. Sinagogu işleten baş rahip Yosef Braun, genç Yahudilerin davranışlarının sinagoga karşı bir saygısızlık olduğunu söyledi.

ABD'yi ayağa kaldıran gizli tünel görüntülendi! Amaçlarına dair mide bulandıran iddialar var

NEDEN KAZILDIĞINA DAİR VAHİM İDDİALAR VAR

Yasadışı olarak kazıldığı için yetkililer tarafından beton ile doldurulan tünellerin hangi amaca hizmet ettikleri henüz bilinmiyor. Ortaya atılan iddialar ise vahim. Bazıları sinagogu genişletmek için bazıları ise organ kaçakçılığı ya da çocuk istismarı için tünelin kazılmış olabileceğini öne sürüyor.

Bir kısım ise Yahudiler tarafından hazırlanan tünellerin koronavirüs döneminde gizlice ibadet etmek için kazıldığını tahmin ediyor.

TÜNELLERİN İÇİ GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan tünellerin içinden çekilen görüntüler ortaya çıktı. Çok sayıda koli ve atığın bulunduğu tünel ağında çocuk sandalyesi ve yatak bulunduğu iddia ediliyor. Tünellerdeki incelemeler sürüyor.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Çocuk Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Doğrucu vatandaş:

Gayet doğal Siyonizmin kalesi ABD için!

139
8
yanıtYanıtla
İsmail Çoban:

Camii olsaydı burda sırtlan köpekler hemen İslam'a saldirirlardi ama neyse ki Yahudilerin konusu diye kimse yorum yapmamış.

92
3
yanıtYanıtla
serdar turan:

Bunlar Neturei Karta yahudileri, tam tersine siyonizme karşılar ve filistine devletine destek veriyorlar

14
42
yanıtYanıtla
Halit:

eminmisin naturei kartamı onlar siyonist karşıtıdırlar siyonist komplosu var demektir siyonistlerden herşey beklenir

yanıt21
yanıt1
Fakır:

bu mikrop milletten her türlü pislik beklenir

51
3
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

yehudilerden baska birsey beklenmez

42
3
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Yahudiler lanetli bir kavimdir ve inşanoğlunun başına her daim beladır.

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title