Haberler

ABD Kongre Üyesi Ogles'tan skandal sözler: Gazzeli çocukların hepsini öldürmeliyiz

Güncelleme:

ABD Kongre Üyesi Andy Ogles'ın, Gazzeli çocuklarla ilgili yorumu duyanları şoke etti. Bir vatandaşın "Vergilerimle Gazze'de çocuklar bombalanıyor" ifadeleri üzerine Ogles, "O çocukları bombalayacaksın. Hepsini öldürmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi. ABD'li kongre üyesinin verdiği yanıt dünya kamuoyunda infial yarattı.

7 Ekim 2023 tarihinden beri Gazze'ye bomba yağdırıp 30 bine yakın Filistinliyi katleden İsrail saldırılarına devam ederken, en büyük destekçisi olan ABD'de kaydedilen bir görüntü kamuoyunda infiale neden oldu.

"VERGİLERİMLE GAZZE'DE ÇOCUKLAR BOMBALANIYOR"

ABD Kongre Üyesi Andy Ogles'ın meclis koridorlarında yakalayan bir kadın, "Vergilerimle Gazze'de çocuklar bombalanıyor" tepkisinde bulundu.

OGLES'TAN SKANDAL YANIT

Ogles yanında yürüyerek anbean sesini yükselten kadına "O çocukları bombalayacaksınız?. Bence hepsini öldürmeliyiz, eğer bu seni rahatlatacaksa?" yanıtını verdi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

ABD'li kongre üyesinin verdiği yanıta ilişkin görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Ogles'a yönelik tepkiler bir anda çığ gibi büyüdü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Sözler Dünya Gazze Dünya Haberler

500

Yorumlar (54)

osman kara kara:

Bunlar dünyanın bir ucundan bu topraklara gelip müslüman halkı katledebiliyorlar. Bu durum müslüman halkların birbirinden ne kadar kopuk olduğunun göstergesidir. Bu gün gazzedeki katliama göz yumanlar sessiz kalanlar yarın savaş senin kapına geldiği zaman yanında kimseyi bulamayacaksın.

528
9
yanıtYanıtla
virtueslife:

Demekki islam diye bişey yok olsaydı İslam tanrısı Allah müslümanları korurdu.

yanıt48
yanıt566
Hsn:

Virtueslife,papağan gibi aynı şeyleri tekrarlama senin saçmasapan fikirlerinle hareket edecek değiliz.Sen ye,iç,gez,yat,kendinden başka hiçbirşey umurunda olmasın herşeyi Allah yapsın oldu tamam...

yanıt188
yanıt10
Hasan Aykuş:

İslam tanrısı Allah müdahale etmiyor ki sapla saman karışmasın! Kuş beyinsizler ortaya çıksın....

yanıt49
yanıt31
Kemal Gülol:

virtueslife, Bu mantıkla Romalılar ve Hitler Yahudileri keserken de o zaman Yahudi tanrısıda yoktur. Saçma sapan mantığını kendine sakla lütfen

yanıt146
yanıt5
birgörüş:

virtueslife, bu senin benim için sıvandır. Allah neden sessiz kaldığımızı hesabını nasıl vereceğiz? Sen bunu söyelfdiğine göre fitil ateşleşmiştir. Allah bunun intikamnı alması için hangi toplumu hangi ülkeyi göçrevlendirdiyse savaşın büyümesi kaçınılmazdır

yanıt32
yanıt5
Benim Kkk:

Musluman halk da knedine ceki duzen vermeli boyle din devleti istiyom demekle kimseye guc yetiremezsin

yanıt0
yanıt0
Kurt bey:

Dünyaya kalıcı huzur gelmesi için ABD nin kokunun kazinmasi ve bu gibi şahısların en başta öldürülmesi.

300
12
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Böyle düşünen ama bu düşüncesini paylaşamayan, bu katliama zerre tepki göstermeyen içimizdeki Yahudileri ne yapacağız?

247
16
yanıtYanıtla
Tayyar Garipağaoğlu:

İsrail ile ticaret yapanlara soyledigin soz icin seni kutluyorum. Ama dikkat et kapin sabaha karşı calınabilir.

yanıt50
yanıt25
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title