Haberler

40 yıldır saçlarını kesmeyen Jamaikalı adam, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Güncelleme:

Jamaika'da yaşayan bir adam, 40 yıl boyunca büyüttüğü uzun saçlarını sergileyerek sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kimileri ona "Gerçek hayatta Rapunzel" adını verirken, Jamaikalı adam Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girdi.

Jamaika'da yaşayan bir adam, 40 yıl boyunca uzattığı uzun saçlarıyla sosyal medyada fenomen haline geldi. Jamaikalı adam, bu muazzam saçların büyümesi için geçen 40 yıl gibi bir sürenin gerektiğini söyledi. Hayranları ona "Gerçek Hayatta Rapunzel" adını taktı ve ismi açıklanmayan adam Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı.

"RAPUNZEL'İ GÖLGEDE BIRAKTI"

Jamaikalı adam, 40 yıl boyunca kesmediği uzun saçlarını sergileyerek Rapunzel'i gölgede bıraktı. Pazartesi günü "@jamaicaviralofficial" Instagram sayfasında, bir adamın binanın üzerinde durup sarı rengindeki saçlarını salladığı görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde çatıda ne yaptığı pek kestirilemeyen adamın saçlarını elleriyle düzelttiği anlar yer aldı.

GUINESS REKORLAR KİTABI'NA ADINI YAZDIRDI

Saçları hakkında hakkında bilgi veren adam, saçlarını 40 yılda uzattığını söyledi. Alt kısmı kahverengiydi, ancak saç derisine yakın kısım griydi. 45 saniyelik video, 42.000'den fazla kez izlendi. Uzun saçları ile ismi açıklanmayan adam Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girdi.

40 yıldır saçlarını kesmeyen Jamaikalı adam, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Jamaika Dünya Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title