Haberler

100 Dakika Yaşayan Bebek Tarihe Geçti

Güncelleme:

Sadece 100 dakika yaşayan Teddy isimli bebek, öldükten sonra böbrekleriyle bir başkasına hayat verdi. Teddy bebek, dünyanın en küçük organ bağışı yapan insan olarak tarihe geçti.

İngiltere tıp tarihine geçen bu olay geçen yıl yaşandı. Sadece 100 dakika yaşayan Teddy isimli bebek, öldükten sonra böbrekleriyle bir başkasına hayat verdi.

ANNE KARNINDA ÖLÜMCÜL HASTALIĞA YAKALANDI

İngiliz Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre, ikiz bebeklerinden birisini doğduktan 100 dakika sonra kaybeden anne-baba, aslında Teddy'nin uzun yaşamayacağını önceden biliyordu. Zira Teddy'ye daha anne karnındayken kafatası ve beyninin gelişmesini engelleyen ölümcül bir hastalığa yakalandığı teşhisi konulmuştu. 100 dakika yaşadı ama tarihe geçti. Sadece 100 dakika yaşadı, öldükten sonra böbrekleriyle bir başkasına hayat verdi.

"KAHRAMAN GİBİ YAŞADI"

Ama Anne Jess Evans, "Sadece on dakika, bir saat ya da bir günlüğüne de olsa oğlu ile tanışmak istediğini" söyleyerek kürtaj olmayı reddetti. Teddy'nin ikiziyse şimdi bir yaşına bastı ve gayet sağlıklı. Aile onunla teselli buluyor. Anne Evans ve baba Mike Houlston, oğullarının bir başka kişinin hayatını kurtarmış olmasından büyük bir gurur duyuyor: "O bir kahraman gibi yaşadı ve öldü. Onunla duyduğumuz gururu tarif etmek imkansız..


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Daily Mirror Bebek Yaşam Dünya Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (17)

LAZ KİZİmobilWeb@haberler.com:

İste bu yüzden HDP diyorum.

16
41
yanıtYanıtla
laZistanMobil-ANDROID:

kiyamam

23
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bebek bunu ölmeden kendi isteği ilemi böbreklerini vermek istemiş . ölen bu bebeğin böbreğini almak katliam değilmidir.

4
20
yanıtYanıtla
MMOM:

Mutlu bir yaşam sürmek için: her namazdan sonra Esma-i Hüsna yı okumalıyız. Yada bazı kanallarda makamında okunuşu var, mutlaka dinleyip, Rabbimize tapığımızı göstermeliyiz.

12
9
yanıtYanıtla
HHMobil-IOS:

Hdp ile ne alakasi var ? Salak salak konusuyor

12
9
yanıtYanıtla
İzmir İzmir Mobil-IOS:

Kurdler namusludır oylar hDp e

3
14
yanıtYanıtla
muzaffer komutan:

kurban olurum o minik yavruya .

15
0
yanıtYanıtla
Bedriye dalmaya Mobil-ANDROID:

alçak herifler bu ceza azdır idamla yargilansinlar

2
10
yanıtYanıtla
Müslüman Laz oğlu lazmobilWeb@haberler.com:

Laz kızı maz kızı kaz kızı gaz kızı sallama sen laz misin ki HDP ne nasıl bir yapın kişiliğin var acaba

3
8
yanıtYanıtla
yaseminmobilWeb@haberler.com:

Bazi yorumlar ne salakca

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title