Haberler

Dilencilikle Geçimini Sağlayan Aile, Lüks Otomobil Aldı

Güncelleme:

Başka illerden gelip Hakkari'de insanların iyi niyetini sömürerek dilenen ailenin kapısındaki son model araba şaşkına çevirdi.

Batıdan gelip Hakkari'de dilenen bir ailenin lüks otomobili, vatandaşların objektiflerine yansıdı.

OTURDUKLARI YERDE PARA KAZANIYORLAR

Ramazan ayının başlaması ile birlikte Hakkari'ye gelip " Suriye'deki iç savaştan kaçıp geldik" diye dilenenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Cadde ve sokaklarda dilenen bazı ailelerin Suriyeli olmadıkları Urfa'dan geldikleri belirtiliyor. Gece gündüz demeden şehrin işlek caddelerinde çocukları ile birlikte dilenen ailelerin bazılarının maddi durumlarının iyi olduğu değişik illere giderek duygu sömürüsü yapıp oturdukları yerde para kazandıkları belirtildi.

KAPILARINDAKİ ARABA ŞAŞIRTTI

Hakkarili bir mahalle sakini, evlerinin yakınındaki toprak bir evde kalan akşamları kadın ve çocukları dilenmeye gönderen bir aileye ait lüks otomobili görüntüleyip sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.

GECELERİ DİLENİYORLAR

Hakkari'nin Karşıyaka mahallesinde bir toprak evin önünde görüntülenen aracın son model olduğu sahiplerinin gece çarşı merkezinde dilendiği iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (76)

koray:

yalan habere bak hakkari zaaten dilenci pkk yuvasi dini imani para 10 versen 100 ister onlar mi dilenciye para vericek.

32
55
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Hakkarililer yardım sever insanlardır tanımadan konuşmayın

40
30
yanıtYanıtla
kader:

Köken itibari ile Arap ve Kurdturler , bunlari en iyisi irana yollamak

23
30
yanıtYanıtla
Milli mücadele:

Yakışır abime bu kadar kerizi bir arada bulunca değerlendirmişler.

14
36
yanıtYanıtla
36_06 Mobil-ANDROID:

Ne olduğunu bi tek rabbim biliyor bilip bilmeden günah almayın rabbim doğru yolu göstersin inşallah

43
0
yanıtYanıtla
acttdx:

Yorumunu adam gibi yaz

yanıt2
yanıt0
....:

VALLA BEN DİLENCİYE KIZMIYORUM ONA PARA VEREN ENAYİLERE KIZIYORUM. ZENGİN DİLENCİYE PARA VERMEZ FAKİRLER VERİR FAKİRİN YÜREĞİ YUMUŞAKTIR. BE KARDEŞİM O PARAYI ORAYA VERECEĞİNE ÇOCUĞUNA BİR DONDURMA AL. ENAYİİİ

10
32
yanıtYanıtla
Hulya:

Hayatta dilenciye para vermem yardim kuruluslarinada arastirir bulurum gercek fakiri sadakami fitremi elimle veririm vicdanimda gonlumde rahat olur

33
0
yanıtYanıtla
DİYAR21.:

HAKARİİ TÜRKİYENİN EN İYİ MİSAFİR AĞIRLAYAN İLİDİR BU KONUDA DİYARBAKIRDAN BİR ADIM ÖNDEDİR, HAKARİİ ORDA GİDİN GÖRÜN. İNSANLARII MERT SICAKANLIDIR , SIKINTI SENDEN ÇIKMAZSA 100 YILDA YAŞASAN AÇ KALMAZSINORDA

23
10
yanıtYanıtla
ayyıldız:

elektirik beleş su beleş devlet hakkaride duruyor diye maaşda bağlamıştır buna. . . birazda dilencilikden geliyor. . . kacakcılıkda yaparlar bunlar bir süre sonra onlar almasında benmi alım. . . 1 yıl sonrada askere polise silah sıkmaya başlarlar işte. . . .

21
10
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title