Haberler

Finike'de Dereye Düşen Çoban Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

Antalya'nın Finike ilçesinde yağmur sularıyla yükselen dereye düşen çoban 51 yaşındaki Turgut Soydaş yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Finike İlçesi'nde yağmur sularıyla yükselen dereye düşen çoban 51 yaşındaki Turgut Soydaş yaşamını yitirdi. Soydaş'ın cansız bedeni yaklaşık 3 saat sonra bulundu.

Olay, akşam saatlerinde Finike'ye bağlı Yalnız Mahallesi Boğaz mevkiinde meydana geldi. Oğluyla birlikte 'Kapıçay' olarak bilinen derenin üzerine kurulu tahta köprüden karşıya geçmek isteyen Turgut Soydaş, bir anda dengesini kaybederek suya düştü. Oğlunun kurtarmaya çalıştığı Turgut Soydaş, yağmurun da etkisiyle yükselen suya kapılarak gözden kayboldu.

İhbar üzerine Turgut Soydaş için arama çalışması başlatıldı. Jandarma ve belediye ekipleriyle mahalle halkının yer aldığı arama çalışmalarına Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu da katıldı. Haberi alıp olay yerine gelen anne Hatice Soydaş da arama çalışmalarına katılmak istedi. Belediye Başkanı Sarıoğlu'nun uzun uğraşları sonucu ikna ettiği Soydaş, oğlundan gelecek iyi haberi beklemeye başladı.

Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmaları sonucunda Turgut Soydaş'ın cansız bedeni, düştüğü noktanın yaklaşık 5 kilometre aşağısında ağaç dallarına takılmış halde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Turgut Soydaş'ın cenazesi bulunduğu yerden çıkarılarak Finike Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. - Finike

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaan Osman Sarıoğlu Antalya Finike Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title