Haberler

Davutoğlu: Anketlerde Yüzde 48'den Aşağı Oran Yok

Güncelleme:

Konuk olduğu televizyon programında 2015 seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Başbakan Davutoğlu "Şu an gelen şeyler, yüzde 48 ile yüzde 52 arasındadır" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATV'de yayınlanan "Başbakan ile Gündem Özel" programında 2015 seçimlerini değerlendirdi. AK Parti'ye komplolor düzenlendiğini söyleyen Davutoğlu, 30 Mart seçimlerinde AK Parti'ye karşı ittifak yapıldığını söyledi. CHP'li Birgül Ayman Güler'in "partim cemaatle ittifak yaptı" sözlerini hatırlatan Davutoğlu, bu konunun doğru olduğunu ve bu yapının AK Parti'nin karşısında hangi aday güçlüyse onu desteklediklerini söyledi.

"BİR AK PARTİ ETMEDİLER"

CHP ile HDP arasında seçimler öncesi ilginç paslaşmalar olduğunu benzer olarak bazı partilerde de bunların yaşandığını söyleyen Davutoğlu, ortada çatı aday gibi bir örneğin olduğunu anlattı. Çatı aday üzerinde birleşmelerine rağmen hepsinin birleşmesinden bir AK Parti çıkmadığını söyleyen Davutoğlu, partisinin yükselişinin 2015 seçimlerinde de devam edeceğini ifade etti.

AK PARTİ'NİN OY ORANI

Davutoğlu şöyle konuştu; "Şu an oy oranlarına baktığımızda, görev değişimlerinden sonra AK Parti'nin oy oranları düşmedi, korudu. Şu an gelen şeyler, yüzde 48 ile yüzde 52 arasındadır. Yüzde 48'den aşağıya bir oy oranı yok. Tek hayalleri yüzde 40 bandına indirilmesidir. AK Parti için ne kadar yorumlar yapıldı. Burada bu yorumları boşa çıkaran tüm arkadaşlarımızı buradan kutluyorum. İşte kongre döneminden sonra üç dönemler şöyle yapacak böyle yapacak diye. Her hafta sonu üç ya da dört ildeyim. Her yerde böyle bir heyecan var. 12 yılın yorgunluğu yok. Bir CHP'nin yaptığı kongrelere bakın bir de bizim kongrelere.

"SEÇİMLERE KADAR..."

Tüm bunları gördükten sonra başka nerelerden ne çıkarırız diye bakıyorlar. Seçimlere kadar herşeyi karşımıza çıkarabilirler. Bu açıklamalar istihbarata dayalı değil sadece gözleme bağlı ifadelerdir.

"AK PARTİ KADROLARI AŞILIDIR"

Şimdi paralel yapı bu konuya yöneliyor ama biz aşılıyız. AK Parti kadroları komplolar karşısında büyük bir aşk var teşkilatlarımızda ve heyacınımızı koruyoruz. Bütün bu komplolara karşı çok güçlü derindren gelen bir dalga var. Ses kayıtları olabilir bundan çekinmiyoruz. Kim ne varsa ortaya koysun. Bir kaygımız yok. "


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Birgül Ayman Güler Ahmet Davutoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (94)

tiger:

allhtan tek isteğım var onuda akp diye bir pati yok olsunlar inşaallah.

49
11
yanıtYanıtla
DÜZCELİ:

CHP MHP HDP OY VERENLER DİNİNİZDEN ŞÜPE DUYARIM 50YIL DAHA AKPARTI TURKIYEDE DURACAK

11
42
yanıtYanıtla
yücel:

Halkın okumayan kesimi akp ye oy veriyor . Halkımız cahil kac kitap kac gazete satılıyor su ülkede . Kurtlar vadisi izleyip hayatı dizilerden öğrenen insanlardan oy alıyorlar bide bnu başarı sayıyorlar . Bakın eğitim düzeyi yüksek yerlere kac oyu var akp nin. Egitimli insanlar chp ve MHP ye veriyor oylarını .

39
11
yanıtYanıtla
türk milleti uyannnn:

akp ye oy vereceklere diyorum başka kim var verecek başka kimse yok diye terörist katil pkk ile pazarlık yapana oy vermeyin teöristlere bir takım imkanlar ve olanaklar ve özgürlükler verenlere oy vermek geleceği tehlikeye sokar başka kim se yok diyenler mecbur akp verecekler sakım başka kimseyede vermeyin akp ye hiç vermeyin akp ye verilen oylar pkk ya özgürlük verme oylarıdır her oy terörist katil pkk özgür lük oyu olrak geri döner sakın kendi elinle vatnana ıhanet etme . . . . . . . .

42
5
yanıtYanıtla
zzn:

inadına akp

6
37
yanıtYanıtla
ibrahim özen:

eğer hala akpye Hoy çıkıyorsa bu halk ın zeka düzeyinden şüphe etmeye başladımakp nin en çok oy aldığı kesim işçi emeklisi ve asgari ücretli vergiler bile artarken bu kesime 3zam veren emekliyi dilenci durumuna düşüren asgari ücretliyi baba ananın desteğiyle sadakave yardımlarla ayakta kalmaya çalışan kesim nasılolurda beyinsizolur anlamış değilim burdan hükümete sesleniyom vef aborcunuöde emekliy eyoksa emekliakpyi bitirmesini bilir kafayı kumdan bi rçıkartıersa ozaman akp silinir çocuklarımızla birlikte 30milyon aya sahip olan bir kitle var türkiyeninoyu 52milyon nasıl yüzde48alırsın ne verdinde oy istiyon

41
1
yanıtYanıtla
vangolumobilWeb@haberler.com:

hiç siz hayatinizda görmüşmüsünüz.kim demişki yogurtum ekşidir.tabi söyler yüzde yüz bile söyler nede olsa ortam at atabildiginiz kadar ne vermişsinizki ne istiyorsunuz asgari ücretliler dileniyor.fakirler olmus köle zenginde servetine servet katiyor ne diyeyim ALLAH kerimdir.

37
3
yanıtYanıtla
XYZ:

BUNLARIN EN BÜYÜK ŞANSI ADAM GİBİ BİR MUALEFETİN OLMAYIŞI

30
4
yanıtYanıtla
akkanmobilWeb@haberler.com:

Son 3-4 seçimdir akpartiye oy atmis biri olarak söylüyorum pkkya verilen bunca tavizden sonra bu mümkün degil.Pkknin güçlenmesine seyirci kalmak mümkün degil bakin PKK kefereleri bugüncizrede mmüslüman kürtlere saldirdi peki bu gücübunlara kim verdi soylememe gerek yok davutoglundanda tüm akpartidende nefret etmeye basladim desem yalan olmaz.sunuda biliyorum ki akpartiye oy atmis 50 yas ustu kişilerin akpartiden kopmsdi mumkun gozukmuyorPKK bu kişilerin kapisini vurmadikca PKK onların umrunda olmayacaktır maalesef.

26
8
yanıtYanıtla
yalnız kurt:

bende akpliyim ama akpningidişigidişatdegil akpdenvazgeçecemartık

24
9
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title