Haberler

Emekliliğini Bekleyen Binlerce Esnafa Büyük Müjde

Güncelleme:

Prim borçları sebebiyle emekli olamayan esnafa düşük faizli kredi verilecek. Borcunu ödeyen esnaf hemen emekli olup tüm sosyal haklardan yararlanabilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da düzenlenen 4. Esnaf ve Sanatkalar Şurasına katıldı.

PRİM BORÇLARINA KREDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan prim borçları sebebiyle emekli olamayan Bağkur'lu esnalarla ilgili hazırlanan projeyi açıkladı. Projeye göre SGK Halk Bankası ile bir prototoL imzalayacak. Banka pirim borcu nedeniyle emekli olamayan esnAflara düşük faizli kredi sağlayacak.

EMEKLİ OLABİLECEKLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağlanacak krediyle borcunu ödeyen esnafın anında emekli olup tüm sosyal haklarardan faydalanabileceğini söyledi.

36 VADE

Halk bankası banka vereceği kredilere 36 aya kadar vade imkanı sağlayacak.

DÜŞÜK FAİZ

Verilecek prim borcu kredisi için banka 0.97 oranında faiz uygulayacak.

YÜZBİNLERİ İLGİLENDİRİYOR

Uygulamadan 279.422 kişinin faydalanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Halk Bankası Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (70)

r.t.eMobil-ANDROID:

sayın cumhurbaşkanı ne yapsa yaranamiyor. neymiş başbakanın goreviymiş yav arkadaşım sen once kendi görevlerini biliyormusunki cumhurbaşkanı başbakanın görevini bildireceksin sizin ne haddinize görev belirtmek. evinde 3 kişilik iktidarı saglayamayan zihniyet cumhurbaskanina muhalefet yapar oldu.

6
27
yanıtYanıtla
AYHAN:

YAŞA TAKILANLARA BİR ŞEY YOK MU?

27
0
yanıtYanıtla
aslı:

ben anlamıyorum. eski cumhurbaşkanlarının bir ağırlığı vardı. az ve öz konuşurdu. her şeye atlamazdı. ama şimdi başbakanı geçtim bakanların konuşmalarına bile izin vermiyor.

20
6
yanıtYanıtla
galip:

sandık geliyor. . . . dikkat.

17
4
yanıtYanıtla
HÜSEYİN YEŞİLBAŞ:

CUMHURBAŞKANI KENDİSİNİ HALA BAŞBAKAN ZANNEDİYOR. CUMHURBAŞKANI KENDİ GÖREV VE YETKİLERİNİ OTURUP BİR KEZ DAHA OKUMASI LAZIM.

19
2
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Bazıları alışmış Sezer döneminde odasından çıkmayan cumhurbaşkanı profiline, Erdoğan''ın bu kadar aktif olmasını akılları almıyor. Adam esnaf ve sanatkarlar şurasına katılmış, ne konuşacaktı naaaber filanmı, tabiki sorunlara değinilip. . çözümler konuşulacak, sonuçta devletimizin en yüksek mülki-amiri. . konuşamazmış!! sizin hasta beyninizi. . .

7
12
yanıtYanıtla
cem tuna:

Önce Anayasa ve kanunlarda Cumhurbaşkanı''nın yetki ve sorumluluklarını oku, sonra Cumhurbaşkanlığı yeminini oku, daha sonra RTE''nin parti lideri edası ile yaptığı konuşmaları dinle ne demek istendiğini anlarsın. İcraat ve çözüm üretme mercii başbakan ve bakanlar kurulundan oluşan yürütme erkindedir. Cumhurbaşkanı tarafsız olmak zorundadır ve asli görevi Yasama erki tarafından çıkarılan kanunların , Anayasaya uygun olup olmadığını denetlemektir. Aynı denetlemeyi Muhalefet Yasama(Yani Meclis) ve Yargı erkleri vasıtası ile yapar. Kısacası Bir Cumhurbaşkanı kuvvetler ayrılığını yok sayı, yürütmeyi yok sayıp, bütün yetkiler bende olsun diyemez. . .

yanıt1
yanıt1
aydın:

ya bunu hukumet başbakan veya ilgili bakan söylemesi lazım her şeye maydanos olıyo bu adam

17
1
yanıtYanıtla
Hakan CebecimobilWeb@haberler.com:

Benim bildiğim kadarı ile bu konuları Bakanlar kurulu açıklar...

15
2
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

secimler yaklasiyor galiba

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title