Haberler

Çorumlu Şehit Polis, Evin Tek Çocuğuydu

Bitlis-diyarbakır karayolu üzerinde bulunan polis noktasına roket ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı bölgesine giden takviye ekibi taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi 30 yaşındaki Fatih Sağır'ın ailesi yıkıldı.

Bitlis-diyarbakır karayolu üzerinde bulunan polis noktasına roket ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı bölgesine giden takviye ekibi taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi 30 yaşındaki Fatih Sağır'ın ailesi yıkıldı. Çorum'un İskilip İlçesi nüfusuna kayıtlı olan ancak Ankara'da yaşayan şehit polisin ailesi acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Bitlis- Diyarbakır karayolu Arıcılık Mevkii'ndeki polis kontrol noktasına dün yapılan saldırıya takviye ekibi olarak giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 3 polisten biri olan Fatih Sağır ile ilgili acı haber aileyi yasa boğdu. Çorum'un İskilip İlçesi Seyirçayı Köyü nüfusuna kayıtlı olan ancak Ankara Keçiören'de oturan anne ve babası acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Baba İsmail ve anne Sema Sağır, haberi alır almaz, Bitlis'e hareket etti.

Sağır ailesinin tek çocukları olan şehit Fatih Sağır'ın, 8 yıllık polis memuru olduğunu belirten İskilip İlçesi Seyirçayı Köyü Muhtarı amcası Yakup Sağır, şöyle dedi:

"Acı haber bize de ulaştı. Üzüntümüz büyük. Allah hepimize sabır versin. Yeğenim 8 yıllık polis memuruydu. 1 ay önce tayini çıkıp Bitlis'te göreve başlamıştı. Evin tek çocuğu." - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bitlis Çorum Politika Güncel Haberler

title