Haberler

Çağla, Canlı Yayında Semra Hanım'a Bağırdı!

Güncelleme:

Yaşanan bir tartışma üzerine Şikel, "Ben oğluma aşığım" dedi. Semra Hanım'ın itirazları üzerine sinirlerine hakim olamayan ünlü manken, bir anda Semra Hanım'a bağırdı.

SHOW TV'de yayınlanan Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programının bugünkü konukları bir zamanların fenomen ismi Semra Kaynana ile Spritüel yaşam danışmanı Tuğçe Işınsu'ydu. Gelin - kaynana sorunlarının tartışıldığı programda Işınsu'nun, 'Oğluna aşık profiller' ifadesi Semra Kaynana'yı fena sinirlendirdi.

ÇAĞLA, SEMRA KAYNANAYA BAĞIRDI

Semra Kaynana, Işınsu'ya, 'Hanımefendi oğluna aşık anne olmaz, oğlunu çok seven anne olur. Lütfen bu kelimeyi böyle konuşmayın. Hele Türk toplumunda hiç konuşmayın' diye çıkıştı. Bunun üzerine araya giren Çağla Şikel, 'Ben oğluma aşığım' dedi. Semra Hanım'ın itirazları üzerine sinirlerine hakim olamayan Çağla Şikel bir anda Semra Hanım'a "Hiç aşık olmayan bir kadın nasıl bunları söyler? diye bağırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğçe Işınsu Semra Hanım Alişan Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

SygnMobil-IOS:

Seviyesiz Programların seviyesiz insanları

50
2
yanıtYanıtla
fatma bayır Mobil-ANDROID:

ekrana çıkaracak başka maymun kalmamış galiba bunların hepsi zavallı

36
3
yanıtYanıtla
Çepni_Türk28mobilWeb@haberler.com:

Manyak bunlar ya reyting yapmak istiyorlar

36
2
yanıtYanıtla
..mobilWeb@haberler.com:

Saygisiz.. Ister hakli ol ister olma Karsindaki senin buyugunse susmayi bilmelisin Edep yahu edep

31
5
yanıtYanıtla
lale:

ya bı gıt evinde otur ya

31
2
yanıtYanıtla
son nokta:

semra çok doğru demiş ilk defa şaştım: oğluna veya başka bir şeye birden fazla şeye en fazla hayranlık duyabilisin ama aşk tek kişilik :)

30
3
yanıtYanıtla
ARNAUT:

şu programıda kaldırsalarda kurtulsak seviyesiz bir yayın 1990 lar kültürü ile hazırlanmış bir program

31
1
yanıtYanıtla
akıl lütfen devreye gir:

Allah aşkına şu kadın gibileri çıkarmayın ekrana. Unutulsun gitsin, gına geldi artık ya. O kadar değerli hocalarımız var, eğitimcilerimiz var. Bunları değil programa kanalın önünden dahi geçirmeyin. Bunu çıkaranın program emeklerine yazık oluyor, izlemek isteyenin de hevesi kaçıyor bizden söylemesi. . .

26
2
yanıtYanıtla
SAHİL YOLU:

BU CHP ZİHNİYETİ YOK MU. . .

9
18
yanıtYanıtla
ASYA ALMANYA:

Allah im ya nedir bu kadinlarin erkekleri mini mini anne kuzusu yapma hevesleri. . . :)))

22
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title