Haberler

Bu Tarz Benim'in Eleme Gecesi Büyük Beğeni Topladı

Güncelleme:

Her cumartesi eleme gecesinin olduğu Bu Tarz Benim'in bu haftaki konseptinde yerli ve yabancı ikonlar vardı. Yarışmacılar yaptıkları taklitlerle geceye damga vurdu.

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük yankı uyandıran Bu Tarz Benim'in sürprizlerle dolu Eleme Gecesi'nde yarışmacıların yerli ve yabancı şarkıcı taklitleri büyük beğeni topladı.

ŞENCAN KARDEŞLERDEN SEDA SAYAN VE M. JACKSON TAKLİDİ

Sempatiklikleri ve gülüşleriyle izleyicinin sıkı takibinde olan Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerden biri Seda Sayan, diğeri de Michael Jackson taklidi yaptı.

AYŞEGÜL DOĞAN'DAN İBRAHİM TATLISES TAKLİDİ

Nur Bozar ile tartışmaları ve sinirli halleriyle dikkatleri üzerine çeken Ayşegül Doğan, eleme gecesinde sahneye ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kostümü ve makyajıyla çıktı.

TUĞÇE ERGİŞİ'DEN YILMAZ MORGÜL TAKLİDİ

Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından Tuğçe Ergişi, eleme gecesinde daha önce yarışmacı arkadaşı Özlem Özden'in benzetmesiyle sinirlendiği sanatçı Yılmaz Morgül'ün kostümü ve makyajıyla çıktı.

EZGİ BAYLAR'DAN ZERRİN ÖZER TAKLİDİ

Yarışmanın iddialı isimlerinden ve duruşuyla beğeni toplayan ismi Ezgi Baylar, eleme gecesinde sahneye ünlü sanatçı Zerrin Özer'in kostümü ve makyajıyla çıktı.

GİZEM GÜLER'DEN AJDA PEKKAN TAKLİDİ

Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından Gizem Güler, eleme gecesinde sahneye ünlü sanatçı Ajda Pekkan'in kostümü ve makyajıyla çıktı. Güzem Güler, jüri üyelerinden tam not aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Michael Jackson Ayşegül Doğan Seda Sayan Komik - İlginç Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

yorumcuMobil-ANDROID:

mal ordusu:)

29
1
yanıtYanıtla
afyokMobil-ANDROID:

lanet böyle programlar yapan ayrı,izleyen ayrı,iyıce asimile oluyoruz artık izlemeyin kardeşim reyting yapmasınlar,kalkar yayından.

19
4
yanıtYanıtla
Cabbar Ateş Mobil-ANDROID:

Bu kadar saçma bişe olamaz ya kedi köpek gibi dalaşıyorlar jüriler zaten ayrı kafadalar ülkemin durumuna bak millet oturup saatlerce saçma şeylerle beyni yıkanıyor

20
0
yanıtYanıtla
ninovalıMobil-ANDROID:

bu kadar moron varken bu ülkede tabiki prim yapar bunlar böyle

16
2
yanıtYanıtla
Ersin OgretmenmobilWeb@haberler.com:

bugun ogrencılerımın konuslarını duydum aynı burdakı terbıye yoksunu ınsanlar gıbı konusmaya calısıyorlar bunları ornek alıyorlar cok yazık cook... Hakkını savunmayı saygısızlıkla edepsizlikle karıstırıyorlar. Bu program ve formatı bızım ne aıle yapımıza ne de geleneklerımıze uygun degıl. Buyume cagındaki kızlar ıcın ornek teskıl edıyorlar ıdol goruyolar bunları... bır egıtımcı olarak. Sızden rıca edıyorum bızım okulda ogretmeye calıstıgımız ahlakın saygının burdaki seviyesiz ınsanlar yuzunden bozulmasına ızın vermeyın bu programı rtuk e 4441178 sıkayet edın

15
0
yanıtYanıtla
eScMobil-ANDROID:

alaturka bir bölümdü, vasat...

7
1
yanıtYanıtla
Zeynel MUNGAN:

lütfen rica ediyorum geç saatlere kadar bırakmasınlar, ne bu yav aynı şeyleri defalarca gösteriyorlar, bıktırıyorlar, programın sonuna doğru zevk alamaz oluyoruz, Reklamdan çok gereksiz tartışmaları izliyoruzisayın jüri üyeleri lütfen siz siz olun müsamaha göstermeyin, birbirleriye dalaşmayı terk ettirin daha sevimli olurlar. teşekkürler

1
5
yanıtYanıtla
takipçi:

bu tarz benimde gözlerden kaçan kemal beyin yeni aşk kıvılcımı, sadece bakışlara bakarsanız anlarsınız.

0
6
yanıtYanıtla
PolatMobil-ANDROID:

Nur tam bir yağcı

4
1
yanıtYanıtla
Fatoş Can DemirkayaMobil-ANDROID:

Süperler!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title