Haberler

Bozüyük Belediyesi'nden Minik Öğrencilere 23 Bin Ücretsiz Eğitim Seti

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, ilköğretime yeni başlayan minik öğrencilere okuma yazma seti armağan etti.

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, ilköğretime yeni başlayan minik öğrencilere okuma yazma seti armağan etti.

Bozüyük Belediyesi tarafından, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe genelinde tüm ilköğretim okullarının birinci sınıflarında eğitim gören öğrencilere ücretsiz olarak eğitim seti dağıtıldı. Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nın, Ankara Çizgi Yayınları sahibi ve Ankara Bilecikliler Dernek Başkanı Üzeyir Yıldırım ile yaptığı ikili görüşmeler sonucunda Bozüyük Belediyesi'ne bağışlanan 50 bin lira değerindeki 23 bin kitaptan oluşan 12 bin eğitim setini minik öğrencilerle buluştu.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen dağıtımlara ilk olarak Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan başlandı. Burada yapılan eğitim seti dağıtım törenine katılan Başkan Vekili Bakıcı, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek "Okuma yazma setlerini aileler üzerine bir yük getireceğini düşündüğümüz için velilerimize maddi ve manevi anlamda yardımcı olmak amacıyla dağıtıyoruz. Bu setlerin çocuklarımızın başarısına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Ayrıca bu kitapları bize bağışlayan Bilecikli Hemşehrimiz sayın Üzeyir Yıldırım'a da çok teşekkür ediyorum. Eğitim bizim için çok önemli. Okullarımıza bahçe düzenlemesi, asfaltlama ve kırtasiye konularında elimizden geldiğince yardım ediyoruz ve bu yardımlarımızı sürdüreceğiz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımıza daha iyi ve daha kaliteli bir eğitim imkanı sunabilmek" dedi.

Ardından sınıftaki öğrencilere eğitim setlerini tek tek veren Başkan Vekili Bakıcı öğrencilerle ilgilenerek onlarla sohbet etti. Daha sonra diğer ilköğretim okullarını da ziyaret eden Başkan Vekili Bakıcı minik öğrencilere ilk okuma yazma setlerini hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title