Haberler

Bitlis'in Yeni Vali Yardımcıları Görevlerine Başladı

Son Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Bitlis’e atanan vali yardımcıları görevlerine başladı.

Son Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Bitlis'e atanan vali yardımcıları görevlerine başladı.

Son kararname ile birlikte Van Valisi Aydın Nezih Doğan ile aralarında yaşanan sıkıntıdan dolayı İç İşleri Bakanlığı tarafından kararname dışı Bitlis Vali Yardımcılığına gönderilen Vali Yardımcısı Salih Altun, açıklanan kararname ile Bitlis Vali Yardımcılığına atandı. Altun, yaklaşık bir yıldır kararname dışı Bitlis'te Vali Yardımcılığını yürütüyordu. Bitlis Vali Yardımcılıklarına ise Sarıveliler Kaymakamı Ömer Faruk İlhan ve Çorum-Ortaköy Kaymakamı Kamil Güzel atandı.

Van Vali Yardımcılığından Bitlis Vali Yardımcılığına atanan Salih Altun, ilk ve ortaokulu Ardahan'da bitirdi. İstanbul Halkalı Ziraat Meslek Lisesi mezunu olan Altun, sırasıyla 2002'de Lisans, Marmara Üniversitesi, İktisat Fakültesi, İktisat Bölümü, 2006'da İdari Sistem İncelemesi ve Genel Almanca, Goethe Institut, Stuttgart -Almanya, 2007'de Kaymakamlık Kursu, İçişleri Bakanlığı ve 37. Dönem Kamu Diplomasisi Eğitimi, Todaıe, Ankara ve son olarak 2011'de Yüksek Lisans, Cumhuriyet Üniversitesi, İktisat Ana Bilim Dalı eğitimlerini aldı. Salih Altun evli ve bir çocuk babasıdır.

1977 Van'ın Erciş ilçesinde dünyaye gelen Ömer Faruk İlhan, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Maliye Bölümü'nden mezun oldu. 4,5 yıl Maliye Bakanlığında çalıştıktan sonra tarihinde 'Konya Kaymakam Adayı' sıfatıyla mülki idare amiri oldu.

Mülkiye Başmüfettişi İlhan Uran'ın refakatinde Gördes ve Gölmarmara Kaymakamlıkları ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğünün teftişlerine katıldı. 2009-2010 yılları arasında 1 yıl süreyle İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği Essex Üniversitesi'nde (Colchester, İngiltere) lisan öğrenimi gördü ve İngiltere ile Avrupa Birliğinin yönetimini inceledi.

Kaymakamlık tezini "Kamu Kesiminde Performans Yönetimi" olarak sunan İlhan, 2011/193 sayılı müşterek kararname ile asil kaymakam oldu ve sırasıyla İhsaniye ve Pınarbaşı ilçelerinde çalıştı. Hali hazırda, İçişleri Bakanlığının 2013/463 sayılı müşterek kararnamesi ile atanmış olduğu Sarıveliler Kaymakamlığından Bitlis Vali Yardımcılığına atandı.

1982 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Güneyyaka köyünde dünyaya gelen Bitlis Vali Yardımcısı Kamil Güzel, ilk öğrenimini Beytüşşebap SYA YİBO'da orta öğrenimini İstanbul Kartal Lisesi'nde tamamladıktan sonra 2002 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İİBF Maliye Bölümü'ne yerleşip 2006 yılında mezun oldu. 2007 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak mülki idare mesleğine intisap etti. 2008 tarihinde Şırnak Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 1,5 aylık il stajının ardından Kastamonu İnebolu ilçesinde kaymakam refikliği, Muğla Milas ve Yatağan'da teftiş stajında bulunduktan sonra Karaman Ayrancı ve Mersin Çamlıyayla ilçelerinde kaymakam vekilliği görevinde bulundu. Bir yıl süreyle İngiltere'de Essex Üniversitesi'nde eğitim aldı. Ankara'da 4 aylık kaymakamlık kursunun akabinde 2011 tarihinde Karaman Kazımkarabekir Kaymakamlığına atandı. Son kararname ile Bitlis'e atanan Güzel, evli ve bir çocuk babasıdır. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk İlhan Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (1)

Durdu Çetin Ortaköy Çorum:

Kamil Güzel Bitlis Vali yardımcılığı görevine Çorum ili Ortaköy İlçesi Kaymakamlığından atandığını neden yazmıyorsunuz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title