Haberler

Bilal Erdoğan, 'Fetih Şöleni' İçin Hazırlanan Alanı Teftiş Etti

Güncelleme:

Bilal Erdoğan, Yenikapı meydanı'nda Erdoğan ve Davutoğlu'nun katılımıyla kutlanacak 'Fetih Şöleni' öncesinde, geceyarısı miting alanına gelerek hazırlıkları takip etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla saat 17.30'da gerçekleştirilecek olan İstanbul'un fethinin 562'nci yılı kutlamaları öncesinde, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bilal Erdoğan, Yenikapı'daki miting alanına gelerek, hazırlıkları yerinde gözlemledi. Topbaş ve Şahin, hazırlıklarda gelinen son aşamalar hakkında yetkililerden bilgi alırken, Bilal Erdoğan da oğlu Ömer Tayyip Erdoğan ile birlikte miting alanına gelerek Vasip Şahin ve Kadir Topbaş'la el sıkışıp ayaküstü kısa sohbet etti.

Bilal Erdoğan, çevredeki vatandaşlarla selfie ve hatıra fotoğrafı çektirip miting alanında kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra, okunan Kur'an tilavetini dinledi.

VALİ ŞAHİN: HARIL HARIL ÇALIŞIYORLAR

Gazetecilere açıklama yapan İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Şu an arkadaşlarımız yarınki Fetih kutlamalarının en güzel şekilde gerçekleşmesi için harıl harıl çalışıyorlar. Hazırlıklarının son safhasına gelmişler. İnşallah İstanbullular çok güzel bir görsel şölen izleyecekler. Tüm vatandaşlarımızı bu görsel şölene davet ediyoruz" dedi.

Vali Şahin, Kazlıçeşme'de yapılacak olan HDP mitingiyle ilgili yöneltilen soruya ise 'Gerekli tedbirleri alıyoruz. Tabii seçim kurulu kararını verdikten sonra, biz de güvenlik tedbirlerini en sıkı şekilde almak durumundayız. Çalışmalarımız devam ediyor şeklinde cevap verdi.

TOPBAŞ: ALANA BEKLERİZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, "Birkaç günden beri yoğun bir çalışma var. Bugüne kadar yapılmamış ölçekte büyük bir sahne kuruluyor. Bin 800 metrekarelik bir sahne var. Tamamen elektronik sistemlerle donatılmış büyük bir şölen olacak. Buraya gelenler bu güzelliği yaşayacaklar. Özellikle Türk Yıldızları'nın gösterileri, 562 kişilik büyük bir mehteran grubunun gösterileri ve lazer-ışık gösterileri olacak. İstanbulluları bu alana bekleriz" dedi.

"FETİH RUHUNU HAYKIRACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da şöyle konuştu: "Tabii ilk defa Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde bu kadar büyük bir fetih kutlaması yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız farklı bir cumhurbaşkanı olacağını söylemişti. Bu fetih kutlamasıyla da o farkı hissediyoruz. Sayın Başbakanımızın katılımıyla da burası hakikaten fetih ruhunu haykıracak. Özellikle gençlerimizin yarın büyük bir teveccühünü göreceğimize eminim. Çeşitli etkinliklerle de bir şölen havasında geçecek. Tabii fetih ruhu bize unutturulmaya çalışılan bir ruh uzun zamandır. Yeni Türkiye vizyonunun da önemli bir parçası. Çünkü fetih sadece şehirleri zapt etmek, şehirleri ele geçirmek anlamında değil bizim kültürümüzde. Fetih, kalplere girmek, gönüllere girmek anlamını taşıyor aynı zamanda. Bu yeni Türkiye vizyonu bizim kardeşliğimizi, birliğimizi, dik duruşumuzu temsil ediyor"


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Bilal Erdoğan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (109)

ElazığlıMobil-ANDROID:

Ulen sen kimsin? ve hangi sıfatla devletin ve belediyenin organize ettiği bi etkinliği teftiş ediyosun.

29
2
yanıtYanıtla
kürşat:

ÇOCUKLARINI ASKERE GÖNDEREMEYENLER FETİH KUTLUYOR BUNLARIN HEPSİ KURU SIKI MHP GELECEK YÜZLER GÜLECEK.

23
2
yanıtYanıtla
İLÇE MÜFTÜSÜ:

EĞER SENİN ALLAHINLA BENİMKİ AYNIYSA BEN O DİNİ VE TEMSİLCİSİNİ REDDERİM

16
9
yanıtYanıtla
KASIMPAŞALI:

1990 dan bu yana, 25 sene geçti. değişen İstanbul senin sofrana yaşamına birşeyler kattı mı götürdümü? kattıysa mutlaka sende elinden tutulup yürütülenlerdensin mutlaka. yürürken yürütmeyi de öğrenmişsindir.

yanıt0
yanıt0
bu yaşta bu zeka, meeeee meeee meee:

1990 istanbulu ile 1965 istanbulu aynı mı ?

yanıt0
yanıt0
DELİ YARĞIÇ:

GÜNÜNÜZÜ GÜN ETMEYE BAKIN ER YADA GEÇ GERÇEK ADALET ÖNÜNDE BİRGÜN MUTLAKA YARGILANACAKSINIZ

24
1
yanıtYanıtla
Postacı:

ülkenin parası nelere gidiyor. yazıklar olsun hepinize.

21
3
yanıtYanıtla
DOMBRA:

BİR TEK VASFI VAR MÜTHİŞ BİR HIRSIZ

20
3
yanıtYanıtla
cimilli:

beyini dumura uğramişlara şehzadeniz çok yaşasın. bu bilal askerlik de yapmamıştır bilmeyen varsa öğrensin. tek özelliği babası cb olması. arap şeyhlerine rahmet okutur hale geldiniz.

19
2
yanıtYanıtla
Saba:

ya bu hangi vasıfla teftiş ediyor?

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title