Haberler

Başkan Toçoğlu Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesini Ziyaret Etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Bölgesi'nde bulunan Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Başkan Toçoğlu'nu Okul Müdürü Murat Kurt, Müdür Yardımcısı Paşa Odabaş ve öğrenciler karşıladı. Okul kütüphanesinde, öğrencilerin çalışmaları ile ilgili sunumlarını dikkatle dinleyen Başkan Zeki Toçoğlu ayrıca kütüphanedeki kitapları inceledi. Hilmi Yavuz'un fotoğrafını, İsmet Özel, Sezai Karakoç, Cemil Meriç ve Rasim Özdenören gibi önemli isimlerin eserlerini gören Başkan Toçoğlu, "Çok değerli öğrencilerimizin bizleri mutlu eden başarıları nasıl kazandıklarının cevabı bu kütüphanede yatıyor. Memleketimizi ve ait olduğumuz medeniyeti tanıyarak ve çok çalışarak büyük başarılar kazanan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Cemil Meriç Lisesi ile gurur duyuyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğimiz olan genç kardeşlerimize her zaman tam destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Murat Kurt ise, "Sosyal Bilimler Lisemizin vizyonu, geleceği okuyan ve geleceği bugünden tasarlayan tarihi ve kültürel değerleriyle bir medeniyet projesini hayata geçirecek bireylerin yetiştiği bir okul olmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizleri ziyaret ederek onurlandıran ve düşünceleriyle bizleri çok mutlu eden Sayın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Başkan Toçoğlu öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Cemil Meriç Murat Kurt Yenikent Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title