Haberler

Aziz Yıldırım'dan Caner'e Fırça

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Bursaspor'un 1-1 berabere kaldığı maçta Aziz Yıldırım, oyundan çıkarken hocasına el kol hareketi yapıp bağıran Caner Erkin'e fırça attı.

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçta oyundan erken alındığı için hocası İsmail Kartal'a el kol hareketi yapıp bağıran Caner'in 90 dakika sonrasında çark edip sarı-lacivertli camiadan özür dilemesinin yankıları devam ediyor.Başkan Aziz Yıldırım, önceki geceki maçtan sonra Caner'i fırçalamak için Topçular İskelesi'nde özel aracının içinde tam 45 dakika bekledi. Yıldırım, sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüs feribota binince Caner'i yanına çağırdı ve "Hocana karşı bir daha böyle bir saygısızlık yaparsan affetmem" diye bağırdı.

ARACINDA 45 DAKİKA CANER'İ BEKLEDİ

Fenerbahçe'nin önceki gün Bursa ile oynadığı maçta oyundan alınınca teknik direktör İsmail Kartal'a sert tepki gösteren Caner Erkin bu hareketi nedeniyle fena fırça yedi. Bursa'ya takım otobüsüyle giden başkan Aziz Yıldırım 1-1 biten maçın hemen ardından İstanbul'a dönmek için özel aracıyla yola çıktı. Ancak Yıldırım, Caner'e o kadar çok sinirlenmişti ki karar değiştirdi ve Topçular feribot iskelesinde 45 dakika boyunca Fenerbahçe otobüsünü bekledi.

"BU SANA SON UYARIM BARDAĞI TAŞIRMA"

Yıldırım, daha sonra otobüsün ardından aracıyla feribota bindi. Hemen Caner'i yanına çağıran başkan sinirli bir şekilde "Yaptığın hareket çok yanlıştı. Milyonlarca kişinin izlediği maçta hocana saygısızlık yapıyorsun. Bardağı taşırma. Yeter artık! Bu sana son uyarım. Eğer bir daha böyle bir şey yaparsan affetmem, ona göre" diye gürledi. Bu sözleri başını eğip dinleyen Caner Erkin tek kelime bile etmedi ve fırça bittikten sonra arkadaşlarının yanına döndü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Caner Erkin Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

subhi fırat:

aziz başkan bi tanesin hak eden her fotbolcuya at fırçanı bir çuval para alıyor çıksın adam gibi oynasın

30
11
yanıtYanıtla
Gerçekçi:

Volkan, Caner, Emre, FB''nin yüz karası. .

19
6
yanıtYanıtla
fb li:

aynen katılıyorum sana

yanıt1
yanıt0
SverigeMobil-IOS:

Caner Karina bir sahip Çık

18
6
yanıtYanıtla
Sincap:

''Sen (Aziz) bizim babamizsin, sen ne dersen o olur'' !

8
15
yanıtYanıtla
halo78:

anlayamadığım şey bu haberi yapan lavuk arabada yanlarındamıydı. sanki aynı odadalarmış gibi haber yapmış bilerde keriz gibi inanıyoruz. ::))))

19
4
yanıtYanıtla
ABC:

Adam çıkarken topu yere vuruyor cezası belli ve net sarı kart ama hakem veremiyor. . Veremediği gibi işaret yapıyor kendi hocasına yaptı diye. . . ama kurallar net kime yaparsan yap cezası belli. . emre efendide emenikeye yapmıştı

8
14
yanıtYanıtla
memet yaldizMobil-ANDROID:

en buyuk başkan sizden başkası olamaz saygilar.

11
11
yanıtYanıtla
reis:

keşke dövseydi, ukelalığa prim olamaz burası cincon yuvası değil, fb arenası. . .

10
10
yanıtYanıtla
olay basitmobilWeb@haberler.com:

turk futbolunun kurtulus recetesi basit su isimler turk fitbolunu zehirliyor bunlar olmasin bu isin icinde duzelir bu is kim bunlar :En basta Aziz yildirim Yildirim demiroren Emre belezoglu volkan demirel felipo melo caner erkin mahmut uslu.

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title