Haberler

Azer Bülbül, Yıldız Tilbe'ye Evlilik Teklifinde Bulunmuş

Güncelleme:

Kaldığı otelin odasında yaşamını yitiren arabesk fantezi müziğin renkli isimlerinden Azer Bülbül'ün Yıldız Tilbe'ye evlilik teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

İki yıl önce yaşamını yitiren Azer Bülbül'ün anısına Yıldız Tilbe, Ot Dergisi için bir anısını kaleme aldı. Tilbe anısında, Azer Bülbül'ün kendisine nasıl evlenme teklif ettiğini anlattı.

OTEL ODASINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Subutay Kesgin ya da hepimizin bildiği adıyla Azer Bülbül, 2 yıl önce Antalya'da kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek henüz 43 yaşında hayatını kaybetti. Arabesk fantezi müziğin bu en renkli isimlerinden Azer Bülbül'ü daha pek kimsenin tanımadığı zamanlardan bilir Yıldız Tilbe...

"YILLAR SONRA AZER BENİ ARADI"

Ot Dergisi'nin Ocak 2015 sayısı için Yıldız Tilbe, onunla ilgili anılarından oluşan bir yazı kaleme aldı. İşte Azer Bülbül'ün anısına kaleme alınan o yazıdan bir bölüm: "1998 yılında babamı kaybettim. Psikolojim bozuk olduğu bir dönemdi. Müzik dinleyemez olmuştum ve evdeki yüzlerce albümün hepsini teker teker kırmıştım. Azer'in bir şarkısına takıldım: 'İlle de Sen'. O şarkı için; 'Kör Kurşun' albümünü aldım ve bütün albümü dinlemeye başladım. Yıllar sonra bir gün Azer beni aradı:

- Yıldız abla, Yıldız abla,

- Efendim Azer?

- Abla ben evlenmek istiyorum.

- Ne yapayım Azer? Evlen o zaman .

Doğru düzgün bir kız bulamadığından yakındı. 'Annene babana söyle, onlar bulsun sana eli yüzü düzgün bir kız' dedim. 'Bana sen bir kız bul Yıldız abla' dedi.

- Nerden bulacağım Azer?

- Nerden bulursan bul, bana sen bir kız bul.

Öyle bir tanıdığım olmadığını söyledim. 'Olsa ayıp ediyorsun' dedim. Teyzelerimin, amcalarımın kızlarını sordu. 'Yok Azer' dedim. Hakikaten de yoktu.

- Yok Azer. Vallahi de billahi de yok.

- O zaman sen benle evlen abla.

- Çüşş ordan, delirdin mi. Ne diyorsun yahu?

- Sen evlen benle abla

- Defol. Saçma sapan konuşup ağzımı bozma! İyiydi Azer, saftı, temizdi. Zaten saf ve temiz insanlar, kendilerine bir türlü sahip çıkamıyorlar. Hayat da bir türlü izin vermiyor onların kendilerine sahip çıkmalarına.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yıldız Tilbe Azer Bülbül Ot Dergisi Antalya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

ne bicim,müslüman bu,.?:

adam uyusturucudan öldü, haalaa kara cahiller, ALLAH rahmet eylesin diyorlar, , bu kadar cahillik ne duyuldu nede görüldü, , sonra bu artist sarkici türkücü topcu popcu kesiminde imanli insan bulunurmu acaba, hic varmidir, , adam sabahtan aksama hattaa sabahlara kadar alem yapacak, ondan sonrada haalaa müslüman sayilacak, , yok öyle yagma, .

12
23
yanıtYanıtla
yeliz güneş:

kadın bana ciddi ciddi evlenme teklif etti demiyor ki aralarında geçen güzel muzip bir anıyı anlatmış her şeyi yokuşa sürmeye ne meraklı bizim toplumumuz

29
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

TÜRKİYEDE YILDIZ TİLBE KADAR DELİKANLI BAŞKA BİR SANATÇI YOKTUR İBRAHİM TATLISESE HER KESİN YALAKLIK YAPTIĞI ZAMANDA O GİDERİNİ YAPTI O TERBİYESİZDE CANLI YAYINDA ZORUNA GİDİNCE ''SENİ PEZEVENKLERDEN KURTARDIM''DİYE HAVA ATTI, ALBÜM ÇIKARACAK DİYENLERE YAHU YILDIZ TİLBE NİN REKLAMA İHTİYACIMI OLUR ALLAH AŞKINA HANGİMİZ ONUN ŞARKILARINI SEVMİYORUZ KADIN ''ÖYLE ŞARKILAR YAZIYORUM Kİ BEN BİLE OKUMAYA DAYANAMIYORUM, DİNLEYENLERİM HİÇ DAYANAMAZ''AÇIKLAMASI YAPTI GERÇEKTENDE ÖYLE AKLA ZARAR ŞARKILARI VARDOĞRUYA DOĞRU O YÜZDEN YILDIZ ABLA DİYORSA DOĞRU DEMİŞTİR. . .

24
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

ulan koş koca türkiyede hiçmi doğru düzkün kız yoktu gelde bu lafa gülme ozaman düzgün olmayan sendin

18
4
yanıtYanıtla
operasyon:

azeri çok iyi tanırım berlinde yaşayanlarda iyi bilir azer bu uyuşturucudan çok çekti meşhur çorbacımız vardı orda takılırdı sabahlara kadar uyuşturucu kullanıp oraya takılırdı ne zaman istanbula geldi iyice bozuldu

8
12
yanıtYanıtla
Sengül altunMobil-IOS:

Yiildiz hanim dogru söylüyor olabilir ama adam öldükten sonra cikip bunu dergide anlatmasi cok cirkin bir davranis.

17
3
yanıtYanıtla
AnkaralımobilWeb@haberler.com:

Allah Rahmet Eylesin, iyi bir insandı,

13
2
yanıtYanıtla
ANTI PKK:

karekter meselesi abla diyormus evlenelim demis hadi ordan mezardan cikmis gibi surat var

7
7
yanıtYanıtla
ruhi:

azer öldü gitti allah ramet etsin sevmezdim bu herifi, yıldız tilbede

11
3
yanıtYanıtla
erhan:

rahmetliye bak hem abla diyo hem ewlen diyo mantıksız bu ölünün arkasında konusmak cokta doğru değil allah affetsin

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title