Haberler

Oğlunu Kaybeden Aile Şirketten Para Aldı, Davadan Vazgeçti

Güncelleme:

İstanbul Mecidiyeköy'deki inşaatta hayatını kaybeden işçilerden Giresunlu Bilal Bal'ın babası Hüsnü Bal, şirketten para alınca davadan vazgeçtiklerini söyledi.

İstanbul Mecidiyeköy'de Torun Center inşaatında hayatını kaybeden işçilerden Giresunlu Bilal Bal'ın babası Hüsnü Bal, şirketten para aldıklarını ve davadan da vazgeçtiklerini ifade etti.

"SORUMLULARIN GEREKLİ CEZAYI ALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Giresun'un Şebinkarahisar İlçesi'nde konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bal Ailesi'nin avukatı Mustafa Tanrıverdi, olayın ardından ailenin kendileriyle irtibata geçtiğini söyledi. Tanrıverdi, "Kazadan bir buçuk hafta sonra ailenin hakkını savunmak için tazminat davası açtık. Tebligat yapıldıktan sonra şirket bizimle irtibata geçip uzlaşma teklif etti. Diğer avukat arkadaşlarımızın da yaptığı gibi, aktüerya hesabı olarak bilinen destekten yoksun kalma hesabı yaptırdık. Emsal teşkil edecek bir miktar belirlendi. Şirket de bir rakam belirledi. Bir miktar biz söyledik, onlar da bir rakam söyledi ve uzlaşmaya vardık. Ortasını bulduk. Daha sonra mahkemede sulh protokolü imzaladık" dedi. Davanın kamu davası olarak devam edeceğini kaydeden avukat Tanrıverdi, "İddianamede sorumluluğun asansör şirketinde olduğu kabul edildi. Her ne kadar aileler davadan vazgeçse de kamu davası devam edecek. Sorumluların gerekli cezayı alacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

"DAVAMIZDAN VAZGEÇTİK, PARAMIZI ALDIK"

Oğlu Bilal'ı kazada kaybeden 50 yaşındaki Hüsnü Bal ise "Davamızdan vazgeçtik, paramızı aldık. Sorumlular cezasını çeksin" diyerek oğlu adına cami ya da okula yardım yapacağını söyledi. Baba Bal, "Dünyamız karardı, kolumuz kırıldı. Keşke olmasaydı, Allah 10 ailenin ocağına bu acıyı düşürmeseydi. Acımız çok büyük. Vatanımız milletimiz sağolsun. Torunlar şirketi bizi mağdur etmedi, Allah onlardan da razı olsun" diye konuştu.

Avukat Mustafa Tanrıverdi, Torunlar şirketinin verdiği çeki baba Hüsnü Bal'a teslim ettiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Tanrıverdi Mecidiyeköy Bilal Bal İstanbul Yerel Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (25)

Nevar Burda?:

Bu türkler bu iste . . .

17
12
yanıtYanıtla
tatlı para:

Para için şikayetten vazgeçiyor. Demekki para daha önemli çocuktan. .

15
1
yanıtYanıtla
DBEKIRLI :

E NE YAPSIN GIDEN GERI GELMEZ ZATEN ZENGININ PARASI VAR YIRTAR AKILLILIK YAPMIS PRAU

6
4
yanıtYanıtla
tüh sizee:

o parayı nasıl yiyeceksiniz insan görünümlü yaratıklar

8
2
yanıtYanıtla
melis:

kaç paraya sattın oğlunu?

4
2
yanıtYanıtla
BOŞVER ADIMI:

NE YAPSINLAR ZAVALLILAR TORUNLARLA BAŞ ETMEK MÜMKÜN MÜ KİM BİLİR NELER YAPTILAR DA ADAMLARI PARAYI ALMAYA ZORLADILAR

1
4
yanıtYanıtla
AVŞAR OĞLU:

Oğlunu satmış parasını almış. Oğul, oğlak, haysiyet, şerefin fiyatı bu kadar ucuz işte. . . AKP niçin bu kadar çok oy alıyor diye niçin soruyorsunuz???

4
1
yanıtYanıtla
ee:

sizin gibi ana baba olmaz olsun. . acımdan ölürüm o parayı kursağımdam geçirmem. . yazıklar olsun

5
0
yanıtYanıtla
cözüm:

insanlarin cahil birakildigi bir toplulukta daha ne beklersiniz üc bes Kurus eline sikistirip bintanede hayir duasini alirsiniz gercek müslümanlar bu garibanlar akp de bunun ticaretini yapan dir

3
1
yanıtYanıtla
AVŞAR OĞLU:

Alkası sana OKULDAKİ SEN: 12-13 yıldır iş güvenlik yasaları çıkartıp, müteaahiler güvenlik konusunda yaptırım getirmeyen, sigortasız, sendikasız, iş gücü tüketimine, taşeronluğa, insan ticaretine izin bir AKP kükümeti var ülkenin başında; bu hükümeti oraya getirenlerin arasında, una, bulgura, sapa, samana iradesini, ve hatta daha kutsal şeylerini satanlar pek çok. . . Ayrıca, inşaat yapan ve yaptıranın da yandaş olma ihtimali imkansıs değildir. Anladın mı, Okuldaki Sen??? Bü hal ve gidişle, okul falan bitiremezsin, bitirsen de adam olma konusunda kuşkularım vardır. . .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title