Haberler

Antrenman Sırasında Sahaya Hava Ambulansı İndi

Güncelleme:

Mudanyasporlu futbolcular, Mudanya İlçe Stadı'nda yaptıkları antrenman sırasında sahaya inen hava ambulansını görünce şaşkına döndü.

Mudanya İlçe Stadı'nda antrenman yapan Mudanyasporlu futbolcular, aniden sahaya inen hava ambulansını görünce şaşkına döndü.

FUTBOLCULAR ANTRENMANI YARIDA KESTİ

İznik Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki yoğunluk nedeniyle acil durumdaki bir hasta, hava ambulansıyla Mudanya Devlet Hastanesine nakledildi. Hava ambulansı, Mudanya İlçe Stadı'na indi. Antrenmanlarını yarıda kesen Mudanyasporlu futbolcular, nakil işlemi bittikten sonra antrenmanlarına devam ettiler.

Hava ambulansından alınan hasta daha sonra 112 acil ambulansı ile Mudanya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mudanya İznik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

at gozluklu olmayinMobil-ANDROID:

23:21 ergun lafim sana; eskiden devlet ambulans arabasi bile gönderemezdi belki yaşın tutmaz o günleri bilmezsin sen. chpli belediyeler haftalik toplardi çöpleri ah ah az mi çektik biz yeğenim şimdi gelip tazecik yıkanmış beyninle muhalefet yapma orda burda.

1
4
yanıtYanıtla
tarafsızMobil-ANDROID:

sağlık şu an iyi şeylerden biri ülkemiz de

0
3
yanıtYanıtla
Bir dostMobil-IOS:

Yolda doğum yapan, at arabasıyla hastalari hastahaneye taşiyan sırtında yakınını hastahaneye taşidiği Sırada sırtında o kişinin öldüğünü çevredekilerin uyarısıyla anlayan bu ülkenin insaniydi ve iktidarda ya CHP vardi yada mutlaka ortağıydı o zamanlar ve ülke hergün kütüye gidiyordu ve tam 12 Yıldır CHP iktidara ortak olmuyor ve güzelim Ülkem tam bu zaman içinde bir ülkenin vatandaşina hizmette 80 yildir yapamadiğini yapıyor ama siz bunu bilemezsiniz çönki Rahatlık içinde o zamanlar diş güçlerle bu ülkenin rantlarini CHP yaddaşlari paylaşiyordu cocuklarida diskolarda barlarda burunlarina yada Alkolü fazla kaçırıp kimin kimin koynunda yattığını ertesi sabah oynadıklarında anlıyorlardı mesele din ülke değil bunlar mate bağımlısı bunlarin mutlaka tedavi olması Lazım.

0
1
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

Nerde eskiden helikopterle hasta nakil edecen anlayana

0
0
yanıtYanıtla
ergunMobil-ANDROID:

bu yeni bişey deilki ama devletimiz utansın 100 m`2 lik helikopter pisti yapamıyorsa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title