Haberler

AK Parti'nin Seçim Şarkısı 'Bir Yiğit Adam' İlk Kez Konya'da Çalındı

Güncelleme:

AK Parti'nin 2015 genel seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı, bugün Konya'da gerçekleştirilen AK Parti İl Kongresi'nde çalındı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu memleketi Konya'da AK Parti Konya 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Hamas Lideri Halid Meşal'in kongreye katılması sürprizinden sonra bir sürpriz daha gerçekleşti.

SEÇİM ŞARKISI İLK KEZ DAVUTOĞLU'NUN MEMLEKETİNDE ÇALINDI

AK Parti'nin Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerinde kullanacağı ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na atfen yazılan 'Bir Yiğit Adam' isimli şarkı kongrenin sonunda dinletildi.

"DAVUTOĞLU AHMET HOCA BİR BİLGE ADAM"

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz tarafından seslendirilen şarkı, salonda beğeniyle karşılandı. Şarkının sözleri Kiziroğlu Mustafa Bey şarkısından uyarlandı. Şarkının sözlerindeki "Davutoğlu Ahmet Hoca bir bilge adam" kısmı dikkat çekti.

İŞTE ŞARKININ SÖZLER

Geldi vatan aşkına Davutoğlu Ahmet Hoca
Geceyi gündüze katan
Adam kim, yiğit kim, dürüst kim kim kim
Davutoğlu Ahmet Hoca
Bir bilge adam, bir yiğit adam
Dualarla çıktı yola
Umut yaydı sağa sola
Reisle girdi kol kola
Bütün dünya tanır onu
Tam bir Osmanlı torunu
Yiğit kim doğru kim dürüst kim
Bağrına bastı herkesi
Birlik olmak meselesi
Yeni Türkiye'nin sesi
Adam kim dürüst kim
Davutoğlu Ahmet Hoca
Bir bilge adam, bir yiğit adam

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Konya Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (103)

mehmet tunç:

adamın hasıdır hemşerim. memleketi memleket adamı da adamdır. yolu açık olsun inşallah.

17
35
yanıtYanıtla
aamobilWeb@haberler.com:

Oylar ahmet hocaya

15
30
yanıtYanıtla
ŞemsMobil-IOS:

10 numara olmuş.. Emeği geçenleri gönülden kutluyorum. Doğru kelimeler hak edene ithaf edildi mi cuk diye oturur yerine. Şimdiden başarılar..

18
23
yanıtYanıtla
vanlımobilWeb@haberler.com:

Ak dediler kara cıktı,yigit geldi dediler fos cıktı.hırsızlıkla nam saldılar dünyaya,kndrdılar milleti bir avuc makarnayla, YASASIN MAKARNA

30
10
yanıtYanıtla
akslh:

güzel olmuş çekemeyenler utansın, yazıık şimdi tırıvırıya başlarlar

17
22
yanıtYanıtla
Yasin adanaMobil-ANDROID:

Seni Yaradana Kurban Olurum Hocam

13
25
yanıtYanıtla
yul:

siz ancak ortadogunun dinci terôr ôrgûtleri ile kol kola gezin sizin de onlarda bir farkiniz yok eger yigit gôrmek istiyorsan kurtulus savasinda çannakale de kibris ta bulubilirsiniz siz olsa olsa hizbullahin hamasin el kaidenin torunlari olabilirsiniz

23
15
yanıtYanıtla
kemal:

çok güzel olmuş yakışır başbakanımıza

14
22
yanıtYanıtla
hadi bakalım:

hayırlısı oyum akp ye

13
22
yanıtYanıtla
ŞAH MAT:

ÇOK GÜZEL OLMUŞ BİR DÜRÜST ADAM

12
22
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title