Haberler

Chery, küresel satışlarını artırırken, gelecekte Türkiye pazarına giriş yaparak genişlemeye odaklanacak

ilandır
Güncelleme:

Yakın zaman önce, Chery Group son satış verilerini yayınladı. Otomotiv endüstrisinde pandemi durumunda gerçekleşen değişiklikler ve küresel çip sıkıntısı gibi karmaşık durumlara karşın Chery, 739.730 araçlık toplam (kümülatif) satış gerçekleştirerek, Çin otomotiv sanayinde en hızlı büyüme oranını korumaya devam etti.

İhracat rakamları incelendiğinde, Ocak-Ekim döneminde toplam (kümülatif) satış hacminin, yıllık %145.7 artışla 212.959 araca ulaştığı görülüyor. Chery, bu satışlarla yeni bir tarihi rekor kırarken, tüm Çin binek otomobil markaları arasında, ihracattaki lider konumunu sağlam bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

2021, Chery'nin küresel stratejisinin 20. yıldönümü. Şu anda Chery, toplamda 9,5 milyondan fazla küresel kullanıcıyla 80'den fazla ülke ve bölgeye satış gerçekleştirdi ve art arda 18 yıl boyunca Çin'in binek otomobil ihracatında zirvedeki yerini korudu. Chery şimdi de bakışlarını Türkiye pazarına çevirdi ve 2022'de 3 yeni SUV modeliyle pazara girmeye hazırlanıyor.Chery'nin Türkiye'deki resmi sosyal medyası ile iletişime geçebilirsiniz: Facebook: Chery Turkey.

16 yıldır varlığını sürdürdüğü Rusya pazarında Chery, Rus yerel halkının gözünde her zaman "Halkın aracı" olmuştur. Chery'nin Ocak-Ekim ayları arasında kümülatif satışları, geçen yıla göre %266 artarak tüm otomobil markaları arasında birinci sırada yer aldı ve Tiggo 7, Ekim ayında Rusya'daki en popüler Çinli SUV modeli oldu.

Chery'nin küresel pazardaki eşsiz performansı, PRO ürün ailesi modellerinin piyasaya sürülmesiyle daha fazla artış gösterdi. PRO ürün ailesi; Çin, Rusya, Şili ve Filipinler'in yanı sıra Suudi Arabistan, Kuveyt, Irak ve diğer ülkelerde de satışa sunulmuştur ve dünya çapında kullanıcılar tarafından sevilmiştir. PRO ürün ailesi, Chery'nin en yeni teknolojilerle donatılmış versiyonudur. Bu teknolojilerin ilki, PRO moda tasarımıdır. Önden görünüşte aracın hemen fark edilmesini sağlayan karakteristik ve çarpıcı bir geometrik matrix elmas ön ızgaraya sahip olan PRO'ya, yeni Solaris Galaxy ön yüz tasarımı hakim.

İç mekanda, dinamik bir teknoloji kokpiti oluşturmak için aileyle çevrili bir kokpit tasarımı uygulanmış. Aynı zamanda, ultra net merkezi kontrol ekranı, uzaktan çalıştırma, 360 derece panoramik görüntüleme, kablosuz şarj ve diğer teknolojik konfigürasyonları sayesinde, segmentindeki modelleri tamamen geride bırakarak tüketicilere beklentilerin ötesinde akıllı uygulamalar getiriyor. Araç deneyimi konusunda ise, akıllı teknoloji açısından, şu anda Smart chery, L2.5 otonom sürüş teknolojisinin seri üretimini gerçekleştirmiştir ve 2025'te L4 yüksek otonom sürüş teknolojisine ulaşmayı planlamaktadır; Ayrıca PRO'ya sahip olmakla birlikte, gösterişli gücü ile Chery, Çin'deki en güçlü motor araştırma ve geliştirme teknolojisine de sahip.

Çin Halk Cumhuriyeti Tragger Türkiye Chery Advertorial Haberler Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

title