Haberler

5. Kattan Düşen Damla'nın Ölüm Anı Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

İskenderun'da dershanenin 5. katından düşerek hayatını kaybeden kız öğrencinin yaşamını yitirdiği anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir dershanenin 5. katından düşerek hayatını kaybeden kız öğrencinin elektrik telleri üzerine düşmesi anı ve vatandaşların kurtarma çabaları güvenlik kamerasına yansıdı.

DENGESİNİ KAYBETTİ

Alınan bilgiye göre, geçen nisan ayında meydana gelen olayda, SBS'ye hazırlanmak için gittiği bir dershanede arkadaşlarıyla şakalaşan 14 yaşındaki Damla Bahçecioğlu, dengesini kaybetmesi sonucu 5. kattan boşluğa düştü.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, dershane öğrencisi Damla Bahçecioğlu elektrik tellerine takılıp beton zemine zemine çakılıyor. Üzerindeki elektrik tellerinin kıvılcımlar çıkardığı görülen öğrencinin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koşuyor. Vatandaşlar, sopalar ile kaldırdıkları elektrik tellerinin altındaki Damla Bahçecioğlu'nu kurtarıp üzerine kova ile su döküyorlar.

4 GÜN SONRA YAŞAM MÜCADALESİNİ KAYBETTİ

İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Damla Bahçecioğlu, 4 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesinin ardından 29 Nisan 2014 tarihinde Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan evinin önünden telli duvaklı bir şekilde son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Damla Bahçecioğlu'nun İskenderun Namık Kemal Ortaokulu'ndaki sınıfına da "Damla" adı verilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İskenderun SBS Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (74)

mehmet gumusMobil-ANDROID:

cok deger verdigim bir abimin kizi digerinin ise yigeni idi aradan 8 ay gecmesine ragmen yaralari daha kabuk tutmadi tam yokluguna alisma doneminde iken bu haberi gundeme getirmenin ailesinin piskolojisini alt ust eder yazik

48
1
yanıtYanıtla
BABAKIRAR:

Offf offf, hayat çok boş yav. Allah rahmet eylesin, ne denilebilir ki başka.

37
0
yanıtYanıtla
acelemobilWeb@haberler.com:

Ölen kızın kemiklerini sızlatmadan derhal kaldırın görüntüleri,bari hatıralarda güzel kalsın,eminim son istegi bu olurdu sizden

35
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

YAZIK! YAZIK! YAZIK! İZLERKEN İÇİM PARÇALANDI! ALLAH GANİ GANİ RAHMET ETSİN! RABBİM AİLESİNE TÜKENMEZ SABIRLAR İHSAN ETSİN! ÇOK ÇOK ZOR BİR DURUM! ALLAH''IM KİMSELERE BÖYLE EVLAT ACISI GÖSTERME YARABBİM. . . .

34
0
yanıtYanıtla
Yekta Aydın Mobil-IOS:

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.. Ailesinede sabırlar diliyorum

32
1
yanıtYanıtla
Okan Demir:

Güzel kız, Allah ım seni cennetin en güzel meleği yapsın. Bizleri de senin gibi cennete girenlerden etsin. .

29
4
yanıtYanıtla
Ne farkederMobil-IOS:

Allahım göstermesin böyle bir acı. Allah rahmet eylesin :(

31
0
yanıtYanıtla
aaa:

Allah ölümünde hayırlısını versin. . çok kötü ya. . mekanı cennet olsun

31
0
yanıtYanıtla
yandı bitti kül oldu:

önce hayatını kaybetmiş. sonrada ölmüş.

0
30
yanıtYanıtla
sez:

aLLAH ÖLÜMÜNDE HAYIRLISINI VAKİTLİSİNİ VERSİN OF. ALLAH RAHMET EYLESİN KIZCAGIZ.

29
0
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title