Haberler

Yapacaklarını önce sosyal medyada paylaşmış! Anne babasını öldürüp, siyanür içerek intihar etti

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de anne ve babasını mutfakta silahla vurarak öldüren 20 yaşındaki Yusuf Çağrı Ekici, daha sonra yatağına gidip siyanür içerek intihar etti. Ekici'nin intihar etmeden önce yapacaklarını dün saat 21.47'de sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

Halkalı Merkez Mahallesi'ndeki sitede yaşayan Yusuf Çağrı Ekici (20), annesi Sakine Ekici (43) ve babası Yusuf Ekici'yi (43) mutfakta silahla ateş ederek öldürdü.

ZEHİR İÇEREK İNTİHAR ETTİ

Yusuf Çağrı Ekici işlediği cinayetlerden sonra yatağına gidip zehir içerek intihar etti.

YAPACAKLARINI SOSYAL MEDYADA ANLATMIŞ

Ekici'nin intihar etmeden önce yapacaklarını dün saat 21.47'de sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı. Ekici'nin sosyal medya paylaşımını gören arkadaşlarının ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, eve gittiklerinde 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaştığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Halkalı Haberler

500

Yorumlar (3)

Ütopik Yorumcu:

Bu nasıl bir ruh halidir bu nasıl bir olaydır ya böyle bir şey nasıl olabiliyor insan bu hale nasıl geliyor anlam veremiyorum ulan daha 18 yaşında ne gibi sorunların olabilir anneye babaya allah rahmet eylesin ama senin için aynış şeyi söylemek güç

46
6
yanıtYanıtla
murat doğan:

evladında hayırlısı

24
1
yanıtYanıtla
Hatice Orhan:

Bende halkalida merkez mahallesinde oturuyorum ama ben duymadım boyle olay

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title