Haberler

İstanbul'da maskesiz vatandaş polisin sabrını sınadı: Kimliğimi vermem, zor kullanırsan görüşürüz

Güncelleme:

İstanbul Tuzla'da maske denetimi yapan polis ekiplerinin adeta sabrı sınandı. Kimlik istedikleri motosikletli bir kurye, önce kimliğini vermeyi reddetti ardından da söylediği sözlerle polisleri tahrik etmek için her yolu denedi.

Tuzla'da polis ekipleri maske denetimi yaptı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, "Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz" diyerek tepki gösterdi. Polislerin zor kullandığı şahıs daha sonra telefonda konuştuğu kişiye "Bana teşkilatın numarasını gönderin" demesi dikkat çekti.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan maske denetiminde, vatandaşların maske kullanımları kontrol edildi. Caddede maskesiz yürüyen vatandaşlara idari para cezası kesti. Bazı vatandaşlarda ise duruma tepki gösterdi.

"BANA TEŞKİLATIN NUMARASINI GÖNDERİN"

Caddede motor üzerinde maskesiz bir şekilde seyir eden bir vatandaş, polislere kimliğini vermemek için direndi. Polisin bütün uyarılarına rağmen maskesini takmayan şahıs kimliğini vermemekte de ısrar etti. Yüzünde maske olmayan ve zorluk çıkartan şahsı polisler gözaltına almak istedi. Gözaltına alındığı sırada telefonundan arama yapan şahıs, "Bana teşkilatın numarasını gönderin" dikkat çekti. Motor sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

İstanbul'da maskesiz vatandaş polisin sabrını sınadı: Kimliğimi vermem, zor kullanırsan görüşürüz

"BU BENİM SAĞLIĞIMIN SIKINTISI SİZİ İLGİLENDİRMEZ"

Bir başka vatandaş ise sigara içtiği için maskesini çenesinde taşıdığını ileri sürerek, "Sağlık olsun yapacak bir şey yok. Maske ile sigarayı nasıl içeceğim. Bu benim sağlığımın sıkıntısı sizi ilgilendirmez" şekline konuşması dikkat çekti.

İstanbul'da maskesiz vatandaş polisin sabrını sınadı: Kimliğimi vermem, zor kullanırsan görüşürüz

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kusura Tuzla Haberler

500

Yorumlar (204)

Ahmet:

Sonradan gelen kadın ne olduğunu bilmeden nasılda olaya atılıyor, ne kadar saçma bir şekilde olan biten hakkında bilgisi olmadan olaya dahil oluyor.

59
10
yanıtYanıtla
ÖZEL TİM:

GENELDE ÖYLE DEĞİLLERMİ ZATEN BU KOKONALAR, SON ZAMANLARDA DİKKAT EDİYORUM POLİS KİME MÜDAHELE ETSE ALTINDAN BU MODELLER ÇIKIYOR HEMEN BİR YERDEN

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

O kadın zor kullandığı için tepki gösteriyo. O kadın yarın seninde hakkını savunur ama sen anlamazsın kafan basmaz olayı bilmeden mudahale etmesi yanlış blki ama duyarsız kalmadı enazından

yanıt4
yanıt14
Ahmet25:

Adam polise zor kullanıp tehdit ediyor, kadına ne oluyor?

yanıt1
yanıt0
Marlbora:

Ordaki polislerde peygamber sabrımı var nasıl katlanabiliyorlar bunun gibilerine hayret ediyorum.

21
15
yanıtYanıtla
Abaküs:

Tipine bak şunun. Madem o kadar arkan var niye motorlu kuryesin kekolog.

28
8
yanıtYanıtla
NUCLEUS:

ULAN SEN Bİ GARİP PAKETÇİSİN HAVAN KİME DİYE SORMAZLARMI ADAMA. . ETEK GİYMİŞTİR SORGU ANINDA

23
9
yanıtYanıtla
vatandaş:

Mc donaltsa çalışıyor teşkilatın numarasını istiyor. Sanırım hamburger gönderecek. Beyin bukadar işte

27
5
yanıtYanıtla
Bu ne:

"Teşkilatın numarasını ver" derken, şiddete karşı olan benim bile bir tane yapıştırasım geldi.

27
4
yanıtYanıtla
Yazık:

Polis olsaydım kamera çekene döner ‘ an itibari ile istifamı veriyorum’ der üstümü çıkartır don atlet adama Allah ne verdiyse girişirdim , sonra kameraya tekrar döner ‘bizi bu hale sokanlara selamım olsun’ derdim

21
8
yanıtYanıtla
Tüm 204 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title