Haberler

Son dakika haberi! Gaziantep'teki hastane yangınında hayatını kaybeden Seydanoğlu memleketi Siirt'te defnedildi

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre Gaziantep'teki hastane yangınında hayatını kaybeden Seydanoğlu memleketi Siirt'te defnedildi Gaziantep'te, özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerden biri olan Mehmet Reşit Seydanoğlu'nun cenazesi memleketi Siirt'te toprağa verildi.

Gaziantep'teki hastane yangınında hayatını kaybeden Seydanoğlu memleketi Siirt'te defnedildi

SİİRT - Gaziantep'te, özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerden biri olan Mehmet Reşit Seydanoğlu'nun cenazesi memleketi Siirt'te toprağa verildi.

Gaziantep'te özel bir hastanenin korona virüs yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazının yanması nedeniyle meydana gelen olayda hayatını kaybedenlerden Siirtli Mehmet Reşit Seydanoğlu'nun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Seydanoğlu'nun cenazesi Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Tillo mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Reşit Gaziantep Siirt Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title