Haberler

Samsun Yakakent İlçe Emniyet Amirliği'nden Suçla Mücadele Operasyonu

Güncelleme:

Samsun Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, ilçe genelinde kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda bir hafta içerisinde birçok suç aleti ve uyuşturucu madde ele geçirdi. Ayrıca aranan şahıslardan üçü yakalandı.

Samsun Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince ilçe genelinde kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda 5 adet radar tespit cihazı, 4 adet kurusıkı tabanca ve 32 adet kurusıkı tabanca fişeği, 1 adet yivsiz av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 2 kilo 566 gram açık kıyılmış tütün, 1.7 gram tütün ile karışık esrar maddesi,1 adet PAYP, 0.1 gram metamfetamin maddesi, 1 adet çarşaf diye tabir edilen sarma kağıdı ele geçirildi. 13 şahsa da adli ve idari işlemler yapıldı. Çeşitli suçlardan aranması olan 3 şahıs yakalandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yakakent Samsun Güvenlik Uyuşturucu Suç Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title