Haberler

Kaza sonrası savrulan otomobil bariyerlere saplandı! Anne ve baba öldü, kızları yaralandı

Güncelleme:

Ankara'nın çarpışan otomobillerden birinin savrularak bariyerlere saplandığı kazada anne ve baba hayatını kaybetti, kızları ise yaralandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde çarpışan otomobillerden birinin bariyerlere saplandığı kazada, Elif ve Şahin Çelik çifti yaşamını yitirdi, kızları ise yaralandı.

SAVRULARAK BARİYERLERE SAPLANDI

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karahamzalı Mahallesi'nde meydana geldi. Abdullah Can A. yönetimindeki 16 TB 664 plakalı otomobil, Şahin Çelik yönetimindeki 06 PUE 51 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlardan 06 PUE 51 plakalı otomobil bariyerlere saplandı.

Kaza sonrası savrulan otomobil bariyerlere saplandı! Anne ve baba öldü, kızları yaralandı

ANNE VE BABA KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, aileyi sıkıştıkları otomobilden çıkartıp, sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan kontrolde Şahin Çelik'in kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Elif Çelik ile kızı ise kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Elif Çelik de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası savrulan otomobil bariyerlere saplandı! Anne ve baba öldü, kızları yaralandı

GENÇ KIZIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Çiftin, kazada yaralanan ve tedavisi devam eden kızlarının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, diğer otomobilin sürücüsü Abdullah Can A., ifadesi için jandarma merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Baba Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Mücahit Kılıç:

Bu kadar pahalı olupta bu kadar dandik bariyer olması paranin 3 te 2 si cebe 3 te 1 ile bariyer parası oldugu için. İnsan hayatları da bu ülkede değersiz olduğu için tüm olay bu. Katil bariyerlerle cevrili heryer bu kadar vergi alıpta adam akıllı bariyer koyulamıyor. Bu bariyerler motorcular dahil kac kisinin canını aldı. Allah rahmet eylesin. Sistemin düzelmesi lazım artık.

52
12
yanıtYanıtla
Pole star:

Bariyer sistemleri hemen hemen tüm dünyada aynıdır kardeşim istisnai durumlar hariç insan hatasını bariyerlere yüklemek yanlış bence

yanıt16
yanıt21
Hacer Kalkan Bayram:

Biz yutdışında yaşıyoruz bizim otabanlar da ki bariyerler çelik ve çok sağlam hiç ölümcül kazalarda olmuyor bariyer koruma demek çok doğru söylüyorsunuz

yanıt17
yanıt12
birgörüş:

Bu ülke diye niye memleketimizi karalıyorsun?! Sürücü hatasından olan bir şeye kendi ülkemizi milletimizi niye kötülüyorsun?

yanıt14
yanıt20
Pole star:

Hacer kalkan bariyer standartları her yerde aynıdır, Türkiye'de de Avrupa standartlarındadır ...

yanıt7
yanıt14
mahalle sakini:

Mücahit 2 şey sonsuzdur. Albert Einstein.

yanıt0
yanıt1
Hamit:

Mesele bariyer meselesi değil.Mesele dikkatsızlık kurallara uymama meselesi.Hepimiz suçluyuz.Ölenlerin mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title