Haberler

Mahalle muhtarının skandallar zinciri! Swinger partilerine katılıp 17 yaşındaki kızı da istismar etmiş

Güncelleme:

Konya'da birlikte yaşadığı kadınla 'swinger' partilere katılan mahalle muhtarı M.M., kadının 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulundu. Muhtarın cep telefonunda kızla cinsel içerikli fotoğraflar ve videolar bulundu. Anne M.A. ve muhtar M.M. tutuklandı. İstismara uğrayan S.A. devlet koruması altına alındı. Muhtarın ifadesinde, fotoğrafların çoğunu annenin çektiğini ve annenin bu durumdan haberdar olması gerektiğini belirtti.

Konya'da birlikte yaşadığı M.A. (48) ile 'swinger' partilerine katılan mahalle muhtarı M.M.'nin (54), kadının şu an 17 yaşındaki olan kızı S.A.'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Cep telefonunda da S. A. ile birlikte cinsel içerikli fotoğraf ve videolara rastlanan M.M. ve anne M.A. tutuklandı. S.A., devlet koruması altına alındı. Muhtar M.M. ifadesinde, "S.A. ile ilişki yaşadım. Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisinin olmamasının imkanı yok" dedi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'na Selçuklu ilçesindeki bir mahallenin muhtarı, evli ve 1 kız çocuk babası M.M.nin, S.A. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu yönünde şikayette bulunuldu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada S.A.'nın anne ve babasının boşandığı, annesi M.A.'nın da muhtar M.M. ile birlikte yaşadıkları belirlendi. Muhtar M.M. ve anne M.A. geçen pazar günü gözaltına alındı. Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, M.M.'nin el koyulan telefonundaki incelemede, S.A. ile birlikte cinsel içerikli fotoğraf ve videolara rastladı.

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI ÇEKTİ"

S.A.'nın Çocuk İzleme Merkezi'nde alınan ifadesinde, şu an 17 yaşında olduğunu, M.M.'nin cinsel istismarlarının 14 yaşındayken başladığını, 3 yıldır da aralıklarla devam ettiğini söyledi. S.A., ifadesinde, "Ben o dönemler sanırım 14 yaşındaydım. M.M., bana iyi ve yakın davranıyordu. Bir süre sonra bana dokunmaya, okşamaya, soyup, çıplak fotoğraflarımı çekmeye ve ters ilişkide bulunmaya başladı. Bu durumdan rahatsızdım ama annem üzülmesin ve araları bozulmasın diye bir şey söylemiyordum" dedi.

MUHTARDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

S.A., M.M.'nin annesiyle resmi nikahı var mı bilmediğini belirterek, "Bize maddi ve manevi yardımları oldu. Anneme bu olayları hiç anlatmadım. M.M.'den şikayetçi değilim" dedi.

"ARA ARA SWINGER PARTİLERİNE KATILIYORDUK"

M.A. ise ifadesinde "M.M. ile yaklaşık 2018 yılında tanıştık. Ara sıra swinger partilerine katılıyorduk. Çekilen fotoğraflardan herhangi bir bilgim yok" derken, muhtar M.M. de ifadesinde fotoğrafları M.A.'nın çektiğini belirterek, "S.A. ile ilişki yaşadım. Onu öpüp, okşadığım doğrudur. Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisinin olmamasının imkanı yok" dedi. Muhtar M.M. ve anne M.A. tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (63)

birgörüş:

17 yaşındaki kızını bu partiye gelenlerin içeriisnde sokan anne babaya ne demeli? Laiksistemin çağdaş evlatları

283
324
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Hayir sistem 20 yildir laik degil sisiz gibileirn elinde laiklik yuksek ahlak yuksek ssur lu nesiller gerektirir bu sizin mayaniz

yanıt221
yanıt94
İbrahim Demirel:

Sistem 20 yıldır laik değil haklısın 100 yıldır laik. Lakin bu milletin bir çoğu bunu kabul etmiyor. Yani diyeceğim bizler Kezman gibi adam dan Ronaldo performansı bekliyoruz olmuyor abi ne diye zorluyorsunuz. Bana da kalsa kimseye zararı olmayacaksa isteyen istediğini yapsın derim ama olmuyor işte. Laik sistem avrupa da yürüyor ama orta doğu da yürümüyor.

yanıt44
yanıt34
Mehmet Vatandaş:

İbrahim Demirel: laik sistemin bu konu ile ilgisi ne? Bu gün orta doğunun en gelişmiş ülkesi konumunda isek bu laik sistem sayesindedir ve bu sistemi söylediğinizin aksine milletin çoğu benimsemiştir. Laik sisteme düşman tarikat cemaat yurtlarında, ortamlarında neler olduğunu hatırlatırım

yanıt29
yanıt9
Mehmet Gazanfer:

arabistana git diyeceğim de araplarda laik oldu güzellik yarışmasına katılıyorlar

yanıt0
yanıt0
Batuhan Aksu:

Kuran kurslarında çocuklar tecavüze uğradığında da dindar sistemin evlatları diye anıyor musun?

yanıt3
yanıt2
er ak:

akp nin kalesi :))

362
114
yanıtYanıtla
BİLİR KİŞİNİN BABASI:

KALEYE GİRMİŞLER

yanıt160
yanıt41
Yusuf ODEMIS:

Özgür ve Laik muhtar

165
256
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

LAİKLERİN UMURUNDA DEĞİL SEVERLER BU İŞLERİ

18
78
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title