Haberler

Antalya'da horoz dövüştürerek kumar oynatanlara işlem yapıldı

Güncelleme:

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde horoz dövüştürerek kumar oynatan ve oynayan şahıslara işlem yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, bir adreste horoz dövüştürmek suretiyle kumar oynatıldığı tespit edildi. 15 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı ve 6 adet horoz muhafaza altına alındı. İkamet sahibi hakkında ise hayvanları koruma kanununa muhalefet etmek ve kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçlarından adli işlem yapıldı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde horoz dövüştürerek kumar oynatan ve oynayan şahıslara işlem yapıldı.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Doğuyaka Mahallesi'nde bulunan bir adreste horoz dövüştürmek suretiyle kumar oynatıldığı tespit edildi. Kumar oynadığı tespit edilen 15 kişiye idari yaptırım cezası uygulandı. 6 adet horoz muhafaza altına alındı. Horoz dövüştürdüğü tespit edilen ikamet sahibi hakkında "5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na Muhalefet Etmek" ve "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak" suçundan adli işlem yapıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Muratpaşa Antalya Hayvan Hakları Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title