Haberler

Ölüm ve taciz tehditleri alan kadın sosyal medyadan yardım istedi, şüpheli gözaltına alındı

Güncelleme:

Ankara'da yaşayan Perihan Özkan, iddiaya göre karşı apartmanda oturan bir kişi tarafından öldürme, tecavüz ve sakat bırakma tehditleri alıyor. Özkan, şimdiye kadar yapılan şikayetlerin sonuç vermediğini söyleyerek yetkililerden yardım istedi. Polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Mahkeme kararıyla elektronik kelepçe takılan şahsa ev hapsi cezası verildi.

Ankara'da ikamet eden Perihan Özkan sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak başından geçenleri anlatıp yardım istedi. Yeni evli olan Perihan Özkan'ın iddiasına göre karşı apartmanında oturan Muhammed K., yaklaşık 1 senedir kendisini tecavüz ve ölümle tehdit ediyor. Özkan, daha önce şikayetçi olmasına rağmen şüphelinin hala rahatsız etmesi üzerine tekrar emniyete giderek şikayetçi oldu. Sosyal medyadaki yardım çığlığının ardından şüpheli hakkında verilen uzaklaştırma kararı yenilendi ve gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Ankara Batı Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Muhammed K.'ya ev hapsi verildi. Muhammed K. konutunda elektronik kelepçe ile takip edilecek.

Genç kadına taciz ve tehdit: Sesini sosyal medyadan duyurarak yardım istediPerihan Özkan

"ÇOCUĞUMUZUN PSİKOLOJİSİ BOZUK"

Perihan Özkan, yayınladığı videoda, eşinin işe gittiği sırada şüphelinin, evin ziline bastığını ve arka bahçede dolandığını iddia etti. Taciz şüphelisinin ailesine durum anlatıldığında ise "Bizim çocuğumuzu psikolojisi bozuk" yanıtı alındı.

Ölüm ve taciz tehditleri alan kadın sosyal medyadan yardım istedi, şüpheli gözaltına alındıŞüpheli Muhammed K.

ŞÜPHELİ KAMERALARA TAKILDI

Öte yandan şüpheli Muhammed K.'nın, Perihan Özkan'ın yaşadığı apartmana girdiği ve bahçede dolaştığı anlar binanın güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntüler, polis ekiplerine de verildi.

Genç kadına taciz ve tehdit: Sesini sosyal medyadan duyurarak yardım istediŞüpheli Muhammed K.

TACİZ ŞÜPHELİSİNE EV HAPSİ VE ELEKTRONİK KELEPÇE

Genç kadının sosyal medyada paylaştığı yardım videolarının ardından emniyet ekipleri de harekete geçti. İfadeye çağırılan Perihan Özkan, Muhammed K.'dan şikayetçi oldu, daha önce verilen uzaklaştırma kararı yenilendi. Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Muhammed K. için, ev hapsi ve konutunda elektronik kelepçeyle takip kararı verildi. Mağdur kadın koruma altına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Ev hapsi Ankara Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (3)

Nevzat Grgn:

Konu ortada,İlla kadının zararmı görmesi gerek,vurun zincire yatsın mahsende yıllarca,cinsi sapkın

40
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bu tacizciyi çekip vursan adam yerine koyarlar hapse girersin.

22
0
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Atamız olmasaydı bir erkeğin bilmem kaçıncı karısı olurdunuz diyen çağdaş yaşam derneği bakın elin karısını kendi karısı yapacağım diye uğraşıyor ve yasalarınız hiç bir şey yapamıyor

9
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title